nekem úgy tűnik, téged vezérelnek az érzelmek, mintha ideges lennél.
ezt a pénzt csak az egissel kerestem, a többi egyáltalán nem volt fényes eredmény.
nem várok duplázást, ezt honnan veszed?
17,2 körülit, de sztem ez nem az alja, a forint is erősödik. ha alázár valamikor, akkor tovább lefelé.
az amcsi adatok számítanak, de úgy vettem észre, az egis nem annyira érzékeny rájuk
...ne az érzelmek vezéreljenek a tőzsdén, mert előbb vagy utóbb fejre állsz!!
GRATULÁLOK a 3 milliós nyereségedhez!!! Remélem az EGIS-el megduplázod hamarosan, úgy, ahogy várod. Ügyes vagy.
..arra azért nagyon vigyázz,hogy nehogy egy csended emelkedősnek ígérkező délutánon hirtelen elússzon minden...
köszi szépen, majd belenézek. az eddigi reális kereskedésem eredménye 3 misi 2 hónap alatt, de ha gondolod, majd este változtatok a stratégiámon, és követlek.
nem szoktam ilyeneket írni, de most már engem is kezdesz irritálni
...jaaaa, és még mielőtt azt gondolnátok, hogy rosszat akarok nektek,vagy csak azért is ellenetek beszélnék megjegyezném, hogy én szeretném a legjobban, ha a vágyaitok teljesülnének és valóban gigászi magasságokba menne a szeretett papírotok ára...
...javaslom, hogy ha reálisan akar valaki tőzsdén kereskedni, az vegye a fáradtságot és nézzen utána a cégnek amitől olyan fantasztikusan nagy emelkedést vár, különben semmi értelme a tőzsdén kereskedni...
egis.hu oldalon a befektetőknek szóló menüpont olvasását javaslom estére lefekvés előtt...hátha, akkor az álmaitok reálisabbak lesznek, nem pedig cukormázas...
szóval gyorsjelentések, prezentációk olvasása gyógyítólag hatnak a megrögzött túlértékeléses betegségekre
..szerintem még idejében lépjetek ki belőle, mert fájni fog nagyon az esés, ami rátok vár...
ez egy 16000Ft-ot érő papír, akkor minek adtok érte ennyi pénzt???
egis topik