Nem biztos hogy bíznak, lehet csak nem akarnak bukót realizálni. Lehet azt várják, hogy ahogyan más részvényen visszakeresik a bukót úgy adják el szépen lassan.
Adóoptimalizálás.
Láttál már Te is ilyet, ha nem tévedek. ;)
Én el is adtam mindet ne aggódj, meg visszavontam az összes vételi megbízást lentebbról. Én átéltam a nutex(humet) felszorzást, soha többé, felszorzás előtt 8Ft-on(800) majd 30 ajánlat volt vételre 800k db-ra, felszorzáskor üres volt a könyv és 7,2Ft-on(720) alsó limiten éppen csak elbírtam adni.
Itt econetnél persze nem lehet tudni mi valósul meg, add 1 hogy itt csak tízszerezig az árfolyamot nem 100x, illetve a 27Ft os ár még nem annyira alacsony hogy ne tudna mozogni mint anno a humetnél 8-9Ft, túl nagy volt a lépésköz és arra egy 100x-ozás ezt a hatást váltotta ki, itt nem számítok azért econetnél ilyen durva dolgokra felszorzás után a fentebb említett 2 dolog miatt, de azért én nem tartok meg papírt. Sok sikert mindenkinek!
Neo FM: Több, mint 700 milla mínusz.
Class FM: Több, mint 100 milla nyereség úgy, hogy a kezdetek kezdetén majdnem a járókelőkre is plakátot raktak, annyira telenyomták a fővárost velük, azaz iszonyatos pénzt költöttek markeingre.
Nem hiszem el, hogy a Neo veszteséges volt, bármennyire is próbálják így beállítani.
Nem értem, hogy akik még ebben a papírban ülnek, miben bíznak, miután minden nagy kiszállt lényegében bármi áron és már csak a Sziget, Exit, Est Lapok maradtak, ami ér is valamit.
Econet topik