Lent kell tartani az árat és hintáztatni, ha még venni akarnak. Ha emelkedik, akkor egyre kevesebben gondolják úgy, hogy el kéne adni. Ők pontosan tudják, hogy mennyi van még közkézen. A másik, hogy az árfolyam felrántásához kreálni kell egy hihető sztorit, hogy ne legyen túl feltűnő.
Inf: ez igaz, de annyi van benne ralative %_ban mint a fotexben, szerintem. No persze ha hagyják a "fiúk". Csak a puffernek mi az értelme..ezt nem igazán értem...amíg nincsen vevő. Elég lenne akkor pakolni amikor szállt 10%ot pl.
Nyugi, nem ellenségeik ők sem saját maguknak. Minél több van náluk, annál többet nyernek ha magasan van az árfolyam, és annál olcsóbban lehet magasra tenni, mert nincsen eladó. Csak ki kell várni szép türelmesen. 6 % az állampapírhozam. Nem teljesen mindegy, hogy fél év, egy év, vagy még több idő alatt duplázod meg a pénzed?
puleo most elég régóta émasz részvényt számol:). Ez a húzás bárcsak hírnöke lenne egy meglepő eredménynek...nem tudom kinek a keze: HL vagy egy "őrült",aki hiszi h mások is startolnak
Nagyon igaz inflexio. 120 ft- kezdődik a rally, addig csak egy őrült kéne, aki nem ismer se istent sem embert,aki meglepi őket. Amúgy aki a 70k megvette hozzájuk tartozhat. És ez a szomorú, már nincsen külső erő, amely kivenné a szemüket....De csak magunk között legyen szólva: lehetne ez a "játszótér" 150es szinten is, barátibb lenne, nem?
Econet topik