Továbbra is várom az ECO tulajdonosok jelentkezését, hogy a közgyűlésen együtt jobban tudjuk érvényesíteni az akaratunkat. Inflexio: Nem kamu a dolog. katona11@vipmail.hu
köszi BP!
Neked mindig sikerül lebeszélned az Ecoról, és mindig jól járok vele :)
pedig már nagyon-de nagyon visszaváltottam volna a drága dolcsit :)
nem akarsz tech papírokban utazni? jól kiegészítenénk egymást agyilag :)
frankó trédeket nyomhatnánk, aztán utána kivásárolnánk az Ecot :)
itt olvashatod indikatív ajánlatomat
sajna nem bírok a problémával, túl sok peppert sasolok
szisztematikusan csiszolok a mócceren, szerencsére csúsznak be hibák, így tudom csizsolni - sztem pár év múlva 100-as lesz a móccer, és stabilan lehet keresni vele párk-t havonta (néha bejön 4-5 száz k, de az átlag úgy 2 lehet)
a lényeg a swingtrade-ben a pörgés, jól kell ki/betárazni
átlagidővel is variálni kellene
a 40-50%-os nyerőket lehetne kombinálni a 10%-osokkal, akkor kijönne vmi kemény 20-30 átlag...
Ha én most regisztrálok egy új nicket, és beírom, hogy nekem meg van 1,1 millió darab részvényem, azt is elhiszed? Nem állítom, hogy katona hazudik, de az efféle állításokat egy anonim fórumon mindig fenntartásokkal célszerű kezelni. Láttunk már itt cifra dolgokat eddig is.
de ugye nem fogod a nagyobb tétellel jelentkezőket megkeresni egy visszautasíthatatlan vételi ajánlattal? :-))
Amúgy a közgyűlésen mindig ott van legalább 5-10 millió szavazat, azokat úgysem szavazod le. Napirendi pont felvételéhez is minimum 10 százalék kellene. Csodálnám, ha ennyi összesen lenne a fórum olvasóinál.
Csak 2honappal hamarabb kellett volna jelentkezz... igaz ennyim azért már akkor sem volt, de sokkal több volt mint most... Na sebaj, ha esetleg egy nagyobb tétel összejönne akkor még én is visszaveszek valamennyit és megyek veletek! Semmi jonak nem vagyok az elrontoja!Momentán viszont csak 12kám van!
aks! A BÉTen keresgélj!!!Ott van minden!
Az IT Boomot felejtheted el ebben a papirban!!!A Synit érintené, de az econetet nem nagyon... Van x felhasználoja, valami futurisztikus gridben törik az agyukat, nem igaáz nyitnak olyan irányba amivel elkaphatnák a nagy it buuuumot ha lenne... nem mondom hogy rossz csak bazi nagy átszervezések kellenének... aki szervezkedett nem birta a gyomra... sajna..:( Jelenleg nem nagyon van olyan megbizhato vezető a cégben akinek lenne egy nyomvonala hogy mit akar a céggel... az IT nem szabad munkának tekinteni... bejárok, megkapom a fizum azt megyek haza... folyamatosan fejlodo szektor, fojamatosan ujabb és ujabb célokat kell kituzni ujabb és ujabb kiaknázatlan lehetőségek után kell kutatni és terjeszkedni, terjeszkedni, terjeszkedni.... egy jo managment kéne... azt szárnyalhatna ez a papir... csak má vagy kiöregedtek vagy máshogy okoskodják össze a kenyérre valot... Nézd meg BCSnek egy darab econet részvénye nincs pedig ő azt mondta hogy ennek a cégnek a legfőbb terméke a részvénye!Olyan válalatvezetőt aki nem hisz a saját cégében??? Hosszutávon egyenlőre hanyagolos a cég, ellenben időnként lehetnek benne HUMETes szárnyalások... most pl kéne egy olyan bejelentés hogy meg van a 180millio, egy olyan hogy mi van azzal a csodálatos ebppvel amit megalkottak és eladtak-egyáltalán az mukodik??? Meg a további 200millioval mivan... Szal ez három... az elsonek 2napon belul ki kell jönnie... a többinek meg illőlenne... Lehet azé nem hajjuk hogy sikeresn muxik az ebpp mert nem... akkor viszont palira vették a vevőt is... abból meg még nagyon sarkitott rossz esetben kártérités is lehet... azzal viszont tényleg csőd közelébe kerülhetne a cég mert nincs ennyi kpja... és akkor máris érthető hogy miért nincs a vezérnek egy darab econet részvénye sem... meg hogy miért lett kiszervezve a cég 15%a kulfoldre...
Mit szólnátok, ha csinálnánk egy kis izgalmat a közgyűlésen? Egy kicsit megszorongatnánk az ECO-t, mint kisbefektetők? Mindenki írja le, hogy mekkora csomagja van, és a végén összeadjuk a tételeket. Így kiderülne, hogy van-e reális lehetőségünk, hogy tulajdonosi jogainkat érvényesítsük. kb. 700.000 db nyitásnak részemről. Természetesen több csomagról van szó, több néven.
Econet topik