dreamer, a postázóban is rendet kellene rakni elég rendesen valakinek. Idén nem kapott egy kimutatást sem még a vállalkozói számlánk (sem), pedig a könyvelőnek havonta le kell adni az APEH felé ezeket a dokumentumokat.
A hitel törlesztő részleteket nem szedik le a megadott időpontban a számlánkról... ki tudja ennek milyen negativ következményei lesznek ránk nézve...
Akkor ott volt a kényszerlikvidálásos dolog, ami egyrészt túl ment a tőkeáttét kereten, másrészt nem az lett eladva, mint amit hitelből vettem, harmadrészt nem értesítettek róla előre.
Az éves kimutatás ugye el lett cseszve, a módosítást késve küldték.
A Telecenter munaktársak nem válaszolnak a levelekre.
Értékelem hogy egy tőzsdei fórumon keresztül próbálsz segíteni, de az a gond, hogy a CIB_IEB 100 sebből vérzik...
Miért maradna bárki is ennél a banknál ügyfélként, akinek ilyen és ennyi problémája van?
A hitel törlesztő részleteket nem szedik le a megadott időpontban a számlánkról... ki tudja ennek milyen negativ következményei lesznek ránk nézve...
Akkor ott volt a kényszerlikvidálásos dolog, ami egyrészt túl ment a tőkeáttét kereten, másrészt nem az lett eladva, mint amit hitelből vettem, harmadrészt nem értesítettek róla előre.
Az éves kimutatás ugye el lett cseszve, a módosítást késve küldték.
A Telecenter munaktársak nem válaszolnak a levelekre.
Értékelem hogy egy tőzsdei fórumon keresztül próbálsz segíteni, de az a gond, hogy a CIB_IEB 100 sebből vérzik...
Miért maradna bárki is ennél a banknál ügyfélként, akinek ilyen és ennyi problémája van?
EBROKER
Én 30%os veszteséget konyvelhetek el az elmuklt két hétben,a rossz rendszeruknek koszonhetoen... Ki lehet valahogy hajtani beloluk szerintetek azt a pénzt?ha igen akkor hogyan? nem kevés pénzrol van szo!!!!