Sziasztok!Azért nyitottam a topikot,hogy megtudjam másnak is van e ebrokeres számlája és másnal is olyan megbizhatatlan e...
Én 30%os veszteséget konyvelhetek el az elmuklt két hétben,a rossz rendszeruknek koszonhetoen... Ki lehet valahogy hajtani beloluk szerintetek azt a pénzt?ha igen akkor hogyan? nem kevés pénzrol van szo!!!!
Tomi az azt jelenti, hogy tudsz megbízást adni, akár telefonon, akár a rendszeren keresztül, minden működik attól függetlenül, hogy nincs árfolyamszolgáltatás...
"Tájékoztatjuk, hogy az árfolyamszolgáltatás, a Reuters rendszerében fellépő technikai akadályok következtében átmenetileg nem elérhető az eBroker rendszeren. A hiba elhárításán az árfolyam-szolgáltató folyamatosan dolgozik, előreláthatólag a szolgáltatás hamarosan újra indul. Természetesen a megbízások tőzsdére kerülését a technikai probléma nem érinti."
EBROKER
Én 30%os veszteséget konyvelhetek el az elmuklt két hétben,a rossz rendszeruknek koszonhetoen... Ki lehet valahogy hajtani beloluk szerintetek azt a pénzt?ha igen akkor hogyan? nem kevés pénzrol van szo!!!!