Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Daxban nem, de sp certiben pont annyiról van szó:) amcsik fél4-kor nyitnak, bét 5-kor bezár.
És akkor a 24 órás piacú nyersanyagokat, mint pl ezüst, arany, olaj, vagy mondjuk az eurusd-t meg sem említem :)
De a dax is lazán tud mozogni este, van, h este fél 6 után a futi többet mozog, mint a prompt index napközben :D
Tbsz-re meg hosszú távú kereskedésre már jó a certi, mert aki 1000 pontot akar fogni, annak nem számít annyira, h 24 órában hozzáférjen a cuccához, s az se érdekes h 1 vagy 7 pont a spread.
Csak ez nálam nem játszik, én sokat szeretek kötni :) Aki befektető típus, annak ezzel nincs gondja.
Lassan olyan a topik a Bözsével meg hasonlókkal mint a szomszédba a virágnyelv:saroktelek, lecsó....stb....:DD
Kezdő fórumos kormban hónapokig sem tudtam a rejlezett szöveget beazonosítani...:)))
Egyetértek! Nincs para, van nyomda és ezt várta mindenki! És ezért lehet benne egy kis vicc is majd. A trendvonal hetesen nekem kb azt mondja, hogy ott egy ellenállás + visszatesztje a tegnap nak + ugye némi rés is van elvileg ha a német gyertyákat nézed. Ezért egy váratlan és megfelelő pakk amit eldobnak gyors lavinát hozna.
Tehát szerintem is long, de ha véletlenül bejön, akkor tudjuk ugye hogy azt a gombot miért nyomtak meg.
Robika egyelőre kerüli a saját blogját... :) nem is értem, hogy egy ilyen tapasztalt elliottista mint ő, hogyan manőverezhette bele magát ebbe a szűk, egyirányú utcába.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?