Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
kicsit esélyesebb volt a fel a csütörtöki draghi-performansz előtt, de nem mertem kockáztatni, eléggé kókad mostanában sp is, dax is, és ha 5 után bezúg, cseszhetem.
egy kis vissza teszt délután még benne lehet,de utánna én is inkább felfele várnám,de du. 6-8 után lehet újra esés,minden esetre a mai napot egyenlőre befejeztem,shortjaim inkább zártam minimális nyerőben,mint,hogy bukjak esetleg a délutáni longban.
havi zárókor egyébként sem szívesen kereskedem,nagyon kiszámíthatatlan a piac,technikailag egyértelműen long irányba vannak jelek jelenleg
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?