Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
végülis, pénteken is legtöbben emelkedést vártak itt is, sőt, ha visszanézed mai beírásokat, még ma reggel is, úgyhogy értem - ezért is maradtam shortban :)
hja, értelek.
És az nem lehet, hogy a pénteki emelkedés a szept 25 SP nyitás utáni szintről indult esés visszatesztje volt? (és egyben a korábbi, szept 15-i alj is annyi volt)
mert a visszatesztet szerintem már nem nézi meg újra.. persze lehet, hogy ezt (is) rosszul tudom.
itt egy új elemzés egyébként, ami szerint SP 1970-75 mehet innen vissza, de alapvetően az 1966-os szintet ostromolja majd (rendes, tehát nem futi értékben), és 1945 vagy 1930 a köv. target, és utána még 1910 is újra képbe jöhet (ami DAX-nál a 9000 körüli szint lehet) link link
a pénteki záró 1982 fölött volt, én meg most 1965 körül vettem a longot, valami profit csak lesz már rajta...
ekkora hézagot nem szokás mostanság sp-ben hagyni.
ha mondjuk 75-ig felmegy, az már nekem überszupertökéletes.
ne felejtsük el, hogy holnap negyedéves zárás ... nem csodálkoznék túlzottan egy hirtelen felindulásból elkövetett mai-holnapi 25-30 pontos S&P & Co. 'window-dressing'-en sem. :)
na tessék, amíg írtam, újra linkelted :)
SP-től függ nagyon szerintem innen már, bár azért meglepő lenne egy nap alatt.. de szerintem is megnézi hamarosan, ami lehet akár holnap is.
DAX szerintem ma 9400 körül beáll majd, ott erős szint van, Gyuszi már 5 napja mondja és linkeli grafikát arra a fibóra.
SP-nél kiváncsi vagyok, mekkora pánikot hoz a futik miatt nyitó zuhanás. Valószínűleg megpróbálja visszatesztelni, de akkora ez a nyitó esés (és ez szerintem nyilvánvalóvá teszi amcsiknak, hogy péntek volt a visszateszt, és csak folytatódik az esés), hogy nem lepődnék meg egy további eladási hullám indulásán.
amúgy megint itt dilemázok, hogy kivegyem-e ezt a 8%-ot, pénteken 9500-nál nyitott EBDAXTS40-ek, mert 2 hétre terveztem ezt a "délibábot" :)
szerintem még van benne bőven lefelé a következő 2-3 hétben, de nyilván abból lesz akár jópár nap visszakorrigálás is ismét.
DAX szerintem ma 9400 körül beáll majd, ott erős szint van, Gyuszi már 5 napja mondja és linkeli grafikát arra a fibóra.
SP-nél kiváncsi vagyok, mekkora pánikot hoz a futik miatt nyitó zuhanás. Valószínűleg megpróbálja visszatesztelni, de akkora ez a nyitó esés (és ez szerintem nyilvánvalóvá teszi amcsiknak, hogy péntek volt a visszateszt, és csak folytatódik az esés), hogy nem lepődnék meg egy további eladási hullám indulásán.
amúgy megint itt dilemázok, hogy kivegyem-e ezt a 8%-ot, pénteken 9500-nál nyitott EBDAXTS40-ek, mert 2 hétre terveztem ezt a "délibábot" :)
szerintem még van benne bőven lefelé a következő 2-3 hétben, de nyilván abból lesz akár jópár nap visszakorrigálás is ismét.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?