Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Figyelj a gáz is nemrég 6 körül táncolt...3-tól longoltam és elérte az 5,2-es céláramat, most újra visszaszálltam, de le vagyok fedezve opcióval, abban igazad van, hogy keveset találok el, de viszonylag kevés tradem is van, hozzátok képest van ezer éve egy SEKNOK shortom 3hónapja egy NZDUSD shortom , most van olaj longom ... 89 és 93 között-ről.
Azt hogy Nekem személy szerint aranynál a ZAR zsánerem és sok mindent abból vezetek le és DÉl -Afrika gazdaságát és a bányásztrájkok állapotát , meg a bányák nevét és helyét majdnem jobban ismerem mint a saját gazdaságunkat.... az nem azt bizonyítja, hogy tudatlan vagyok, csak más aspektusból közelítem meg a dolgokat, mint Ti és másra specifizálódtam .....ennyi
nemtudom melyik tőzsdén tettél szert 20 év tapasztalatára ,
számomra furcsák a megállapításaid és következtetéseid, kérdéseid , lásd arany topikban ,
ez a palagáz téma is ugy jött le mintha nem ismernéd a történetet ,
de lehet hogy csak nekem tünik ugy
Köszönöm, de Én csak John Wilder indikátorait használom + John Bollingerét Filter szokott egyes Technikáim mellett lennei a Donchián csatorna, a többi ibón/dikátor nem érdeke, ezekkel teszteltem visszamenőleg 20 évet híreket kivettem belőlük természetesen, hogy hiteles képet kapjak.....
Nyilván igazad lehet és bele kell kötni a helyesírási hibákba pullback, helyesen leírva, köszönöm, hogy immáron 100x is fölhívod rá a figyelmem, így remélem hogy ezt tisztáztuk, most már nem fogok 30-as IQ-val meghalni, Neked köszönhetően és a széleslátókörű nem bántó csak segítő h.sz. -eidnek köszönhetően nem ölöm meg Magamat ma a tudatlanságom miatt csak esetleg holnap, ha ez Neked megfelel, válaszodat előre is köszönöm Ó Te mindentudó Isten!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?