Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Sergei, melyiket nem érted, a timeline-t vagy a like-ot? :P :D Gondolom az előbbit...
Timeline = idővonal, újfajta modern üzenőfal, hírfolyam, amin látod a másokkal történő aktualitásokat, legyen az egy fénykép, bejegyzés, komment, vagy egy esemény, amin részt vesz a felhasználó stb...
Jhony, az SSR (conti defekttűrő) gumi tapadásával kapcsolatban akartam eszmét cserélni veled. Jó meg minden, de azt vettem észre tegnap este, hogy tapad-tapad-tapad aztán egyből megcsúszik. A normál gumi meg tapad-elkezd csúszni finoman aztán helló szia. Itt mintha nem lenne ez a folytonosság, kérdezem, lehet-e az erős oldalfal miatt ilyen tulajdonsága? Hideg-vizes-faleveles aszfalton nagyobb gázra szépen fordul az autó, sietősen át kell kapcsolnom a DSC-t DTC-re, különben nagyon megfogja és nem tudok haladni :)
JK! Szóval... a hajós csajok nem kurvák, mert azt ott nem lehet, tiltja a nemzetközi egyezmény, hogy hivatalosan fogalmazzak. Viszont ribancok (figyelj a különbségre!), mert a személyzet egymást bassza, aztán a kikötőkről nem is beszélve.
Továbbá kész vagyok tőled, az idegen kifejezéseid nem zavarnak, értem is, de a facebook nyelvhez lehet már öreg vagyok, illetve sosem faszbukoztam, ezért kicsit idegen a dolog. Minden más rendben van. Edzés hogy megy? :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?