Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nincs itt hosszútávon változás egyelőre (1-2 nap fel benne van, de alapvetően le az irány) Írek minnyá népszavaznak, görögök lassan választanak, irán lassan saznkció, spanyol bankok kuka... nem fest vmi jó képet jurópa!
Itt gondolkodtam tegnap, mivel szabadságharcos királyunk idénre két időpontot jelölt meg hogy erős lesz a forint, ezek a márciusi és a májusi törlesztési időpontok.
Tegnap olvasom a hírt hogy benyomtuk a májusit, nézem az euró/forint keresztet, mondom adok esélyt a forintnak és 294 ről beshortolom mint a szél, kiveszem hozzá a goldlongban lévő mannámat. Úgy kalkuláltam ez e hét második fele.
Hát egyenek a görögök kecskeszart, ezt már b@xhatom.
Szia ! most OTP shortom van 3580-rol és tegnap zártam EUR/HUF és USD/HUF shortomat és az Arany longot és egy oil shortot de az arany long előtt volt egy arany shortom is :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?