Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Tekintve az elmúlt két este viszontagságait és rám gyakorolt hatását, most inkább valami könnyed szórakozásra vágytam, amit Kismiújsággal sikerült megvalósítanom. Sokat nem tudok a személyéről mondani, dekoratív és buta, de szerencsére az a tipikus aranyosan buta, nem pedig a buta és paraszt.
Tescoban kezdünk, ugyan abban ahol R.-val… Bejáratnál ránézek a kávéautomatára, kifele biztos tolok egy presszót, már csak az emlékek miatt is. Bevásároltunk, jövünk ki, kérdezem kér-e kávét, hát ő nem iszik, mert sárgítja a fogát, a cigarettát szintén kerüli. Faszomat azért beveszed? Jól van. Menjél kislány, igazítsd meg a sminked, addig kávézok, várlak az autónál, tudod ott kint. Rohadtul nem vagyok ráhangolódva, próbálom összeszedni magam, valami majd csak lesz. Írok egy üzenetet R.-nak, röviden összefoglalom a történést, kávéautomata/kismiújság/gondolok rád/stb, küldés. Szinte látom magam előtt, ahogy kárörvendő mosollyal az arcán írja a választ, „jó szórakozást, bár úgy sem lesz az és ne rám gondolj élvezésnél, bunkóság… bár nálad ez nem akadály. vigyázz magadra!”
Megjön Kismiújság, smink rendben, kitalált az autóhoz, indulhatunk. Útközben végig baromságokat beszél, lényegtelen, bele kérdezek néha és érdeklődést színlelek. Szemmel láthatóan örül neki, végre valaki meg is hallgatja őt aktus előtt, valahol az őszinte gyermek mosolyát vélem felfedezni. Mondjuk ez sosem hatott meg. Az estét az egyik vidéki üdülőövezetben lévő, maximálisan feltűnéskerülő külsejű ingatlanomban bonyolítjuk. A teraszon a világítást pirosra cseréltem még régen, így stílusos, amikor ott vagyok mindig ég a piros lámpa. Bemegyünk, dobd le magad, elszívok egy cigit és a tied vagyok, addig válassz fekvőalkalmatosságot. Rágyújtok, nem telik el két perc és kijön bugyiban, ő készen áll. Szép volt, mondhatni lényegre törő. Orálisan kezd kényeztetni kint a teraszon, bent folytatjuk a heverőn, ahol az arcomra ül, kezdetnek belefér. Magam alá fordítom, kezdek játszani vele, de alig nyúlok hozzá és már nyög, sikít, huhdejó. Figyelj kislány, ez teljesen felesleges, ráérsz majd akkor, ha tényleg jó, addig csak magadból csinálsz hülyét. „De hát izé… a pasiknak ez bejön, nem?” Nekem nem, butaság, lazíts. Rendkívül alacsony iq-ja ellenére úgy tűnt megértette, amire céloztam. Folytattuk a műsort, egészen jól belejött, kategóriájában mondhatni erős közepes, kezdtem én is élvezni. NFSZ fejezzük be, abban tényleg ügyes. Utána dicsérem, simogatom, csókolgatom, nőként bánok vele végig, ennyit megérdemel… Mennünk kell kislány, készülődj, amíg cigizek. Csodás voltál, köszönöm ezt a szép estét. A piros lámpa kialudt.
Sziasztok, jó reggelt! A tegnapi volatilitási kérelmem meghallgatásra talált, bízom benne, hogy ügyesen lekereskedtétek. Mára is sok zsetont kívánok Mindenkinek!
Közben a tegnap betett eladási limitem teljesült: 1.2625 EURUSD short ready.
Ft short sajna nagyon reális. Belpolitikai helyzetet ismerjük, no comment.
A komolyabb probléma, hogy kb 2 hónapja egy szakmai beszélgetésben pár okos magyar bácsi megmutatta, hogy az IMF honlapján ki van téve az általuk érvényes "egyensúlyi ár" számítása, ki volt téve kis országunkra is. Sajna 380 környéke volt az eredmény. Ami a rosszabb hír, hogy ezek a szarháziak el is érik valahogy (a módszert ne kérdezzétek) hogy az ő egyensúlyi áruk stimmeljen az országoknál akik mannáért járulnak a trojkához.
Ez az IMF tényleg nem más mint gazdasági bérgyilkosok gyülekezete sajnos.. :( Megértem én is, hogy nem akar velük megállapodást...Csak az a baj, hogy sokan nem tudják, mert ezt a híradó valahogy elfelejti említeni milyen feltételek mellett adnának csak pénzt.. :( Mocsok banda... :S
Nyugi bele fog menni, lehet hogy már része a költsségvetés programnak...Majd ajtok mögött megállapodnak, és annyit fog mondani, hogy majd elintézi a néppel..úgyis hozza vannak szokva a meglepetésekhez, ha eddig kibirták most is fogják...Lássd a tandíj, annó azt mondta, minden hallgató megilleti egy diploma költségtérítés mentes, hol van most az igéret? Persze amögött megint bankok állnak mert kell nekik a diákhitel
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?