Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
simi ha vagy nyiss egy audusd topikot, most en is abban nyomom meg fedezem a nyeresegbol az eurusd vesztesegem :D
hajnali 2ig szoktam nyomni en is, bar akkor mar nem is mozog.... :)
(#51314) Re: Re:....
Értékelés: 0
előzmény (#51312: lulo) | válasz erre | Ma, 09:43
Jó kérdés, mostani fibóm 7092-re mutat, épp a 100 körüli kritikus szintemhez.... lehet se érik el, és lelohad?
lipido
Jelzés a moderátornak
Igen, arra jó h a korrekciót megtudd... de abból célárat csak plusz fibó hozzáadásával tudsz, anélkül nem, ezért írtam h xart sem ér!
De inkább beillesztem amit nem régen írtam!
(#51385) Re: Re:....
Értékelés: 0
előzmény (#51379: gumiteve) | válasz erre | Ma, 11:52
Ez hülyeség! Mind a 2 ábrán akarja tudni a korrekcióját. Még a felső ábrán a korrekciós szintet tudja CSAK megjeleníteni, addig a 2. ábrán mind kettőt! SZERINTEM!
lipido
Jelzés a moderátornak
Boczy, jah, mindenki érti, csak relevánsan más célárak jönnek ki belőle mindenkinek, na ez a nemmind1 :DDDD
Úgy látom mindenki érti a fibózást csak elbeszéltek egymás mellett! A lényeg hogy mindenki a saját szája íze szerint használja és keressen vele sok pénzt.
Inkább a kutyus jelen mozgását figyeljük, lehetséges duplacsúcs m5!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?