Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
most épp szerencséd van, lenne. csak elkapkodtad. írtam. nq leért a 4h aljra, még meg is tolta, 25350 : napos MA50. 370-ig jött le. utána már araszolt m5-ön felfele, majd 400>500...
dec 11-15 óta emelkedtek. írtam. dax ~13 napon keresztül zöldült, benne volt,h még ma rakétázik utolsóként, de tegnap 25520 már látszódott,h nq 25890-nél sem ment tovább.
Dax napos grafikonjára kattints már rá.. Mit látsz ott? 8 zöld gyertya egymás után,és a tegnapi pici piros után most kezd kialakulni az első piros gyertya..Ennek folytatódnia kellene szerintem az elkövetkező napokban...
A likviditásii sokk az likviditási sokk ..:) szívesen . Még jó, hogy a sötét madaramat nem hozta ide , csak összezavarja a dolgozókat (okoskodik ember ), amúgy imádkozik maga eleget vagy az apácái meg összevissza ténferegnek?.....:) https://www.youtube.com/watch?v=iD4qsWnjsNU
bonti neked különleges érzéked van,ahhoz,hogy végignézel egy marha hosszú trendet,és amikor már a küszöbön áll a korrekció,akkor szállj bele.. Nem tudok most szurkolni neked,mert shortban vagyok egy ideje,eleget bosszankodtam már hogy nem akar fordulni,tehát most magamért szorítok..
NQ legalább mozog.. Ha felmegy 25.800-900-ig,azonnal visszaad 2-300 pontot. Ellenben Dax-al,ami idáig csak felfelé ment.. Tehát azért nem mindegy melyikbe vagyunk beszorulva shortban..
nq m5-ön csinált egy erősebb - látszólag értelmetlen korrekciót, kijött új tetőre, de közben csinált egy fej vállat. emiatt tp-ztem le 25460-ra. 4h ma200 * napos közép.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?