Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
csak a legtutibba érdemes beszállni napon belül vagy 1-2 napra …pl. dax longnál a dodo index esik a daxvix , söpövix esik és a sentiment alapján a kicsik nincsenek extrémen tele longgal ( mert 90%ban veszteségesek tehát általában elbaxxák) …illetve a pozi felett ne llegyen a tf-nek ( vagy nagyobb tf-n ) megfelelő erősebb ellenállás + aztán még 5 oldalnyi fiszfax ….a shortnál fordítva …azt rebesgetik 10.000 óra gyakorlás és összejöhet persze a legjobbak találati aránya sem lesz 50-70 % felett , ami minden üt a kockázatkezelés..,.ja és ha index kereskedő valaki érdemes még 3-6 instrumentumot ismerni ..állítólag (úgy hallottam)
Mostanában nem szokott longolót mondani nem? Az igaz hogy irányt látni szinte lehetetlen a megszólalása után elnézve az összevissza mozgásokat. Igazából a csatornában lefelé történő hullám mozgását próbálom követni a tétjeimmel. Annak pedig még lejjebb van az alja. Meglátttyúk :)
háát az adatok majd powell előtt már kissé kaszinós partizánkodni szvsz főleg certivel (macerás ill necces a kockázatkezelés) .....ha powell tata mond pár nyugtató mondatot akkor a duplaalj alakzati célárát is összebarkácsolhatják viccből.....:) "Vannak régi pilóták és vannak bátor pilóták, de nincsenek régi, bátor pilóták."
h4en csinált egy dupla aljat a kérdés felfelé egy hetes csökkenő trendvonalat áttöri-e (100 körül) ,ha nem majd taknyol tovább a 830 környéke felé (ugyi az idősíkból adódóan nem tudható, hogy ma lehet ) http://keptarhely.eu/view.php?file=20231019v02xb8vfr.png
Jelenleg 70 pontra van a KO-tól, 2200 az értéke. Ha jól tudom, kb. 6 certipötyi 1 dax pont, tehát 400 körüli a "felár" a KO-hoz képest. 20% körüli bukta, ha kiütik, ha fullos a maradványérték.
Igen, ebben az esetben örülök a nullának, ami min.50 pötty napi átlagban. Csak arra nyitok pozit, amit én jónak látok. Gondolom, te minden irányt mindig lekereskedsz😉 Jól teszed, ha megtesze! Én jól élek abból, a "néhány" pontból amit nekem sikerül összehozni. Nem figyelem 0-24- ben. Vannak favorit időszakaim és sokat utazom is.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?