én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
Jol erzem, hogy talan egy kicsit kezd erosebb lenni az olaj, mint az elmult honapban volt? Talan meg a csokkeno savbol is kimaszott.
Az elmult 2 napban megint a 149-es es 160-as arakkal jottek az elemzok. Onbeteljesites eseten innen szep long lenne.
Jol erzem, hogy talan egy kicsit kezd erosebb lenni az olaj, mint az elmult honapban volt? Talan meg a csokkeno savbol is kimaszott.
Az elmult 2 napban megint a 149-es es 160-as arakkal jottek az elemzok. Onbeteljesites eseten innen szep long lenne.
Mire holnap megnyitunk, minden szépen visszarendeződik úgy ahogy volt.
Közben a kedves külföldi multimilliomos befektetőtársak megint lehúztak egy bőrt a piacról.
Egyébként a LiveChart-on du. 4 óra felé kétszer is rövid időre megszünt az adatszolgálatás.
Röviddel azelőtt, hogy esni kezdett a dollár, emelkedni az arany és az olaj.
Ezt rövid kipontozott szakaszok jelölik a charton.
Véletlen egybeesésnek tűnik, mégis furcsa.
Az érintett instrumentumoknak - mondjuk ha pl. az Erste menedzseli - holnap is jegyződniük kellene, nem ?
Egyébként mindenki lazitson, úgy tűnik megindult egy visszarendeződés.
Itt is felteszem a kérdésemet:
Múlt héten már volt egy rossz inflációs adat, arra erősödött a dollár (kamatemelési várakozások), és gyengült az olaj.
Most éppen fordítva reagált.
Vajon miért ???
Nagyon el kezdett esni a dodo, erre minden beindult, olaj arany és ahogy szokta zárás után. Az olaj érdekes lehet, holnap készlet adatok és hati váltás, és a rövidtávú eső csati teteje 114-5 körül van.
Különösen szeretem, hogy az olajban és az aranyban a fordulat mindíg 16.31-kor áll be.
Így azoknak, akik az equitas terminálon kereskednek esélyük sincs reagálni rá.
Certifikátok