"Békemenet", avagy kiállás a korrupció és pedofilsimizés mellett
https://index.hu/belfold/2018/02/26/marcius_15-en_ujra_bekemenet_lesz/
"Március 15-én újra Békemenet lesz"
.
több millióan lesznek. a kossuth téren. külföldről buszoztatottak mennyien lesznek? :)
Jóhát azé nem menne, ha ki nem mutadnád a fogad fehérét... Mért nem kapnálak én el!! -EZÉ MÁR ÖSSZEVESZNI NEM ÉRDEMES..Polítikáért egymást """ölni"" :):):)
a franvba amblokk(1:1-ben) külön ÜNNEPSÉG...Meddig lehet ezt csinálni...::))) Azt mondták a Balold. együtt Ünnepel.. legalább ideiglenesen is most EGYÜTT Ünnepelhettek volna!! a francba mindenki egyedül(külön) vigasztalja magát.. ""meg is érdemeljük""
Pénznyelőnek sehogy nemismeri fel QUESTOR 100.000 Eurós BEVA kiemelést!! -mire??!! nehogymár jóérezzük magukat a Kisbefektetők! -Lehet ezt felülírni ajjaj KELER megállapítás felülvizsgálatával!! Ahelyett,hogy nálunk reklamálná. Bocs. indokolná!! Leválogatás Homogén csoportok 100%-kos MEGFELELTETÉS hozta/adta meg magasabb BEVÁT!! Sehogy nem fér a fejébe mért kaptak magasabb BEVÁT BEVA a kisbefektetők hiánylista alapján dönt!! -ne felejtsük ugyanott a Buda-Chas,Hungária tartalmazott HIÁNYLISTÁT A KISBEFEKTETŐK KÖRÉBEN!! Indokoljam meg neki,mért kapott a Questor magasabb BEVÁT!!! -Ha nem bizik a kisbefektettők megmaradt értékeinek 100%-kos FELTÁRÁSÁBAN,MEGLÉTÉBEN KÉRJE A KELERNÉL AZ EBBEN ÉRINTETT ÖSSZES KISBEFEKTETŐNEK(EBBEN SZEREPLŐ ÜGYFELEK) HIÁÁNYMEGÁLLAPÍTÁSÁT) ÚJBÓLI VIZSGÁLAT,HÁT EZ ""CIKI"" LENNE!! -De kérem ezt is sajnálja amit 100%-ra visszakaptak...
"Békemenet", avagy kiállás a korrupció és pedofilsimizés mellett
"Március 15-én újra Békemenet lesz"
.
több millióan lesznek. a kossuth téren. külföldről buszoztatottak mennyien lesznek? :)