Mindegy lenyegtelen majd eltunnek itt nagyon mellelottek varhatja a beszallojat es minden nap leirhatja,hogy alsolimtre varja.Ezt csinalja stocky forumban is mert venni akar de nem volt eleg tokos hozza pedig ott volt az alkalom.
Csak egy irigy troll semmi mas osszevissza beszel es hazudozik.Most a phylaxia storynal peldaul amikor mindenki tudja,hogy mazli volt,hogy jott ML.Ezt is leirtam mar hanyszor most meg itt talalja fel ferditve.
irtam egy rv-re jutó éves bevételröl, värható bevételröl, átlagos iparági P/E-röl és nem sorolom fel, mennyi mindenröl....szándékosan nem lättad vagy csak azt ällitod...
Szerencsere nekem nem kell bizonyitanom feled:-) mi itt egy jo csapat vagyunk a pf-en.Szoval eselytelen a probalkozasod nem adok itt neked par napnal tobbet.
ez nem bätorsäg kérdése....hanem botorság lenne fanatikusok látókörét bövíteni... sok 10 éves bikapiacon meghízott ember van, majd jön a tisztítotüz, ha medvepiac lesz. Sok filaksziäs azt hiszi, tudja a tutit, mert majdnem nulläzäs utän olyan mäzlijuk volt, hogy épp ott jelent meg ML. Ilyen az a feel is.
Nem tudom de szandekosan trollkodjak szet a masik topikot.Direkt felre vezetnek masokat most plotinushoz hasonlitjak az AutoWallist.Elotte meg a Waberers-hez ilyen az amikor nincsen moderator egy topicban.
Latod mi megy a masik topicban elleptek az 1 bites trollok.De velem emberukre akadtak,mert nem adok terepet nekik.
Törölt felhasználó2019. 02. 07. 20:08
4ig-nél decemberben egy hatalmas esést produkált egy index cikk, de megjelentek új vevők is és szépen vissza is emelkedett...ezt csak azért írom, mert jó az ha új szereplőkhöz is eljut a hír, árfelhajtó hatása lesz/lehet...de benne van a pakliban egy nagy korrekció holnap. Tartás-bővítés! :)
AutoWallis Nyrt.