Kicsit olyan érzetem van , hogy valakik elkezdték felvásárolni az alacsony kapitalizációjú tőzsdei cégeket ! App profilja pont a felfutó ágazatok között van ami már pár éve beindult és most szárnyal ( ingatlan piac ) , és még ki tudja hová , mert ez még a csúcs ! Egyébként App Csányi közeli cég ! Csányi meg tudjuk , hogy melyik színt vallja !
Pont ez lehet benne a csavar szerintem. Mindenki a CIG-nél sejti ML-t, mert az a kézenfekvőbb, de amott is ott van Sőt! App lőtt ki elsőnek. A mennyiséget és a forgalmat nézve kizárt, hogy spekák meghúzták volna brahiból. Elindult az App majd a CIG. Nem volt se pletyka, se hír az App-nál mégis így belendült... Még az is lehet, hogy jön egy hír, vagy egy csicsergő madárka, és kiderül, hogy ML van az App mögött. :)
Az a véleményem, hogy ha ez a papír megy, akkor " nyomos okkal " megy. Soha semmilyen hírre nem mozdult az elmúlt egy évben, inkább csorgott lefelé lassan. Nem mozdította felfelé, hogy refinanszírozta a hitelét, hogy ingatlant vett, hogy osztalékot fizetett idén először, és a SZIT téma sem. Sok pénzt kívánok mindenkinek aki benne van, és tartja!
Könyvet nem néztem, de ha emlékezetem nem csal akkor több mint 20 vevő állt már a sorban az ominózus időpontig, tehát valószínűsíthető egy nagy eladott pakk is, továbbá ebben az időpontban vettem én is pár száz darabot.
APPENINN