...jó reggelt,és B.U.É.K.
...folytatódhat az örömködés a tőzsdén,usa megállt a szakadék előtt,de csak idő kérdése,hogy mikor zuhan már végre bele...ez az öröm a bux-ra is átragadhat...otp-ben elfogyott a tér, a háromszögön belül...a + hangulatban, nekimehet a 4200-nak...ha innen lefordul,akkor bővítem a shortjaimat...ha nem zárok...de úgy érzem,otp-ben csak techinkailag lehet tere, egy kis emlekdésnek...amúgy már csúcsony van...és a gyenge forint miatt sem várom már magasabbra...
...mol és richter és a telekom lehet érdekes a héten...ha ők elindulnak felfelé,hati longot nyitok...mert mindhárman alulértékeltek...otp-hez képest...
BUÉK Kedves pénzkereső/spekuláns/jövőben is jobban élni akaró nagytudású széleslátókörű,sok ütközetet túlélő,de nem harcoló Barátaim!
Dícséretes dolog,hogy vigyázó szemeiteket távoli likvid piacokra kívánjátok vetni,de ne feledjétek,ha kevés számú,de kitartó,aktív üzletelő tőzsdei résztvevőként idehagyjátok a hazai parkettet,leül az egész kereskedelem a gabonatőzsdéhez hasonlóan.
A gazdasági pangás és a MANYUP államosítás úgyis elég nagy léket vágott ezen a kereskedési platformon.
Csak 18 hónapot kell kibekkelni és ujfenn fellendül a forgalom 20Yard feletti szintre.
Jaj bocsánat FELÉBREDTEM?!
szerintem ez a topik nyitott minden témára már, hiszen pont a kötetlenség volt a cél. szóval hajrá, kíváncsian várom a bejegyzéseid, mert egy kicsit engem is érdekelni kezdett a béten kívüli élet :)
BÚÉK és sikeres kereskedést mindenkinek!
Pont ilyesmit írt Eros, amikor létrehozta a topikot. Kereskedünk már úgyis mindennel és ezek közt talán a határidős BUX a legkevesebb.
Jövőre fokozatosan a tőkémet át kívánom súlyozni nemzetközi tőkepiaci instrumentumokba, furcsa, hogy a DAX topicon kívül nincs erre külön fórum. Javaslom átgondolásra, hogy itt van-e hely USA, vagy EU részvénybefektetésekről bejegyzéseknek, vagy erre célszerű külön fórumot létrehozni...
Mindenesetre hely itt is lenne a gondolatoknak...
1312-13
..akivel ma beszéltünk,tudják miről van szó..
...de,mindenkit várunk, aki shortol longol...trédel,vagy hatizik...befektet vagy csak spekizik....
...de csak normális hangvételben...
..addig is.
..Áldott Békés Karácsonyt...