mar lezartad? mert ha nem meg nem buko
en szamitottam volna egy mol otp visszahuzasra ideiglenesen de ugy tunik megvolt
850-re akartam raadni hati eladast de mar nem jott fel odaig..
igen kozben az jutott eszembe soda tegnap matavot vett 528-on par ft-ot remeleve
reggel meg is volt remelem dobta
nem volt rossz akcio
mackonak meg abban volt igaza hogy futures tenyleg gyengen mozog
de nekem akkor is az a velemenyem hogy azert mert nem tud emelkedni tegnap is latszott hogy a vege lefele konyult
egy kis hetvegi jokedv elparolgasra szamitok a vevoknel...
na koszi ez nagyon tetszik
namost a harom napos dolgon vacilalok mint ahogy mar beszeltuk
en ezt a shortot mint mondtam nem pillanatnyi okbol nyitottam hanem mert a piac rendes massziv bezuhanasara szamitok mint korrekcio termeszetesen, tehat en ezt kifejezetten sokaig akartam megtartani namost az viszont valosagga valt hogy a nyitott pozicio utan naponta vonogatjak le a fedezetet ami nemjoleso erzes
igy mar ertem a harom napot
harom napnyi nem joleso erzes az mar befolyasolja az ember gondolkodasmodjat is
tetszenek a szabalyok de ugy vagyok veluk hogy csak akkor alkalmazom oket es csak addig a mertekig amig magam is meggyozodok az igazukrol
persze ez gondolom veszteseggel jar
de akkor is hasznosak a szabalyok mert elolvasva jobban tudomfokuszalni azokat a teruleteket amikre oda akarok figyelni
szamtalan ilyen van amin javitani szeretnek de a legtobb nem technikai kerdes hanem a szemelyisegemhez kapcsolodik
csak hogy egyet emlitsek sokkal sokkal tobb turelemre van szuksegem
ezen mondjuk szerintem sokat javitottam de meg kell igy is
snp kozben tovabb le.. tetszik
egyszer vegig kene kereskednunk egy napot szemelyesen egyutt
kivancsi vagyok egy csapatmunkanak milyen eredmenye lenne... massal is szivesen... valahogy ossze lehetne hozni...
pl msn video konferncia ha mas nem
mikrofon fejhallgato :)
Törölt felhasználó2009. 06. 11. 21:57
Ha holnap tovább esünk.Akkor bebizonyosodik állításom.Tudják előre mi lesz és miket jelentenek be,és mit fognak csinálni.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)