akkor majd korrizik egy picit , és különben is volt itt már , tehát nyilván a 2. vagy 3. nekifutása az már sokkal gyorsabb is lehet ..
az alakzatok csak normál kereskedés mellett müxik "szépen" . A válság/vagy mi/ után maga ez az emelkedés nem "normális" ugyanakkor mégis az , mert a válság /vagy mi/ okozta lejtmenet sem "normális" ütemű volt ..
Amilyen gyors ütemű volt a le , ugyanolyan abnormálisnak tűnő a fel is ...
a tőzsdén mindent kipróbálsz ? Opció és az új zélandit is ? Na ugye hogy nem ...
ezzel is ugyanígy vagy ..
persze ha nagyon akarsz akkor szedjél fel csajszit , de ne azé mert rendetlen vagy ..
mit gondolsz .. nálam rend van ? De ha a nőm hozzányúl a portőrlőhöz akkor már vágom is a pofákat . Nem azé hívom, vagy jön ide hogy takarítson , hanem egész másé :)
jöjjön a szakma /ne legyen off.
Az sp fel fog menni 1100- 1250 közé és naná hogy közbe lesznek korrik ..
de addig is rosszul erzem magam mivel csak akkor nyugszom meg hogy jobban jartam igy ha mar tudom hogy miert :)
erted, ez olyan hogy a tozsdet se lehet tanitani magadnak kell megtapasztalni mert amig nem eget igazan addig ugysem alakul ki az oszton ami kell
papiron nem mukodik nem lehet belekepzelni :)
de ertem amugy, csak erezni nem fogom amig ki nem probaltam
ez az az elliot hullam amirol beszeltem
pont el is pattant 1036 folott egy kicsivel
talan meg tul hamar is
max egy duplacsucs es ha onnan megint lefordul akkor varhatjuk az ujabb esest
szerintem pentekre minuszban zarja a hetet de majd meglatjuk addig
ha atviszi es uj csucsra megy akkor uj forgatokonyv kell
hmm.. es hol marad a kozosseg ebbol?
nekem hianyzik hogy valaki usse a fejemet
vagyis... ooh.. gyorsan mondom hogy nem feltetlenul ez de egy kotottseg hasznos is az ember eleteben
rendre nevel
nem pedig rendetlensegre amilyen en vagyok
kétszer váltam, most egy olyanom van ,hogy van lakása neki is ... úgyhogy habanyéra ! semmi gond .. minden nap tali , dumcsi ,cucli , tánci és mindenki megy utána haza a p..ba.
anyám ! ..de régi ismerős "az asszony üti a fejemet " brrrrrr..
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)