Matteo! Nem szeretnélek megbántani, de szerintem ez egy háromszög, a zászló más formáció.
Törölt felhasználó2005. 03. 01. 17:15
Bocsi, hogy ilyen témát hozok ide, de ezt többen olvassátok mint a külön topicocat. Most azon gondolkodom, hogy tartok egy összeget az Eq-nál és egy másik összeggel átmegyek valahova ahol lehet napon túl shortolni... Ha valki nyomja a napon túli shortot az adjon már tanácsot, hogy hol a legolcsóbb legegyszerűbb kivitelezni ezt a dolgot. És ahol nem csak a négy nagyra hanem mondjuk, Fotex, Eco meg ilyenekre is lehet shortot nyitni amikor csak akarok. A másik kérdés meg, csak brokin át lehet shortolni, internetes rendszer nincs olyan mint pl. a PETI? Valahol ez össze van foglalva, vagy nekem kell körbetelefonálni minden egyes Magyar brókercéget, hogy tisztábban lássak? Válaszokat előre is köszi:) Wedge
Csak idegeskednek a vevők a fotiban.Most úgy tűnik,ha le is öntenék 210-ig,akkor nagy felfutás lenne belőle.A nagyok nem igazán szólnak most bele a játékba. A matyimat nem vitték el ma.Holnap újra árazom.(lehet csak többért adom ) Syni végre 600 fölött zárt,jöhetne egy jó meghúzás újra mielőtt bemutat vmiféle korrekciót! Nektek is "szép álmokat"!
Szia Lau! Sajnos ma nem tudtam követni, csak reggel láttam, hogy megindult. Viszont most a kicsiktől vettek többet, és senki se ragadt be TDT zárásra. Chart alapján én egy újabb mini zászlót vélek felfedezni az előző felett.
ami abban le van irva arra magamtol is rájöttem.... valszeg a valamilyen egyéb tudásom hiányzik...:) Vagy ki tudja, lehet lesz még a héten 109es eco és 258as fotex....:) Az utobbiaknak többen örülnének gondolom...:)
TIPPSAROK