Zb, tekintve hogy Gekko 94-es limitet emlegetett, és a múltkor meg is küldözgették 95-re jópárszor, én szerintem azok (köztük én is) igenis venni akarnak/unk.
Azt hiszem beszélnem kell az embereimmel mert késtek negyed órát :))) Ez az én pár percem volt, mert beletéptek a Flaxxba is!!! :))) Hajrá mol!!! Hajrá Flaxx!!!
Jó a memóriád JP!!! Amúgy még mindig tartom, hogy rövidesen megint nekilendülünk a Mollal... Minél tovább megy itt a pöcsölés annál jobban lehet majd a végén a shortzárókra ráadni 13400 felett :)))
Wedge te mindent Ricsiben szamolsz; hogy emmnyibe kerult az asztalnyi pia,stb.
Törölt felhasználó2005. 02. 04. 14:02
Szia WEDGE 1,SZERINTEM IS SUNYISÁG FOLYIK AZ OTP KÖRÜL, A BULL-T CSAK KELL MAJD FOLYTATNI JÖVÖHÉTEN IS !!!VALAMIVEL. AZÉRT RENDESEN FIGYELNEK A SZÓRÁSRA IS A KOLLEGÁK: 25 PONT EDDIG,NEM SEMMI.INNEN SZOKOTT VALAMERRE KILÖNI
Pedig most olvasgatva a hírt akkor már értem, hogy mi ez a nagy Mol szeretet. Javul vissza a piaci környezet, remélem ez még talán ma is adhat egy kis plusszt neki :)
"Legyen mondjuk 14:00-kor 13200 15:00-kor 13300 16:00-kor 13400 és a közben beszálló sok shortos miatt mondjuk szívesen zárnám olyan 13450-13500 között :)))" Wedge, Pontosan mennyi lenne a záró? A 13450 számomra elfogadható, mint fogadási alap.
TIPPSAROK