Én már kiadtam a Bchem-et így is volt rajta szép haszon! Én most kivárom a gyorsjelentést, hogy milyen lesz, és majd utánna lépek! Lehet, hogy ezt most rosszul teszem, de inkább Mol és Otp fronton nyomulok most jobban!
tőkeemelés befizetés 120-on, "fundamentálisan" abban a pillanatban egy részvényre jut kb 115 Ft-os cégérték. + Nobilis úgy látom nem csinál rossz boltokat. :) (javítottam a címet,mielőtt vki félreérti)
tőkeemelés befizetés 120-on, "fundamentálisan" abban a pillanatban egy részvényre jut kb 115 Ft-os cégérték. + Nobilis úgy látom nem csinál rossz boltokat. :)
mind2-ben van 20-25% potenciál, de az eco kkicsit biztosabbnak tűnik. Gekko vagy kiszórta jó részét a múltkor, vagy mégsem volt olyan fontos az az eladás... :))
azért a BC témában kicsit ellenkeznék. tök mindegy, hogy mi volt a teteje, vagy hogy mennyit emelkedett, ha koncentrált ételi nyomás van benne akkor venni kell és kész. Ha elhagyja a 2300at (zárásban) akkor elmehet 2500-ig simán és ki tudja, hogy nem-e az Oroszok veszik... Azok meg nem ismernek határokat... Ettől függetlenül felelőtlenség volt ma belevenni 20-on, mert az már %-ban is sok emelkedés hirtelen nap elején és a BC azt sohasem bírja, mert csak du. szokták meghúzni...
a graphi elemzésben egyértelműen Márkira utalnak. Kisbefektet ők nem csinálnak 400M forgalmat +5%-on... az 1650-es szintet viszont én is írtam, azzal egyetértek...
A Bchem már nekem sem érné meg, főleg így gyorsjelentés előtt, ez a kb. 25%-os emelkedés eddig is szép volt, de itt a Mol, ami eddig csak haldoklott, de most feltámadt :)! A grafikon is szépen mutatja, hogy szépen állunk, az Otp meg szűkülget, és gyűjti az erőt a kitöréshez! De addig is: HAJRÁ MOL!!!
TIPPSAROK