Úgy értettem, hogy a vevői oldalt pufferelni :) Mindenemmel benne vagyok, ha még nem olvastad a PORTFOLIO című topicban :))
Törölt felhasználó2005. 02. 02. 15:54
Mit szólnátok ahhoz, hogyha versenyetózgetnénk egymás közt napi elsőségért, és ha valaki megszerzi, nem csak egy bögrét nyer, hanem ha eljön a konferenciák egyikére ott fizetünk neki valamit (pár korsó sört, vagy egy üveg bort, vagy amennyi Absinte-ot bír :)))
Beállhatnátok szurkolni a könyvbe egy két k-val pufferelni :))) Ha netán kapnátok azt egyből el lehet adni nyerőben, ha nem kaptok meg csak a Flaxx fórumnak segítetek;) Nekem "sajna" minden pénzem benne van... ;)
Neha azt hihetne az ember, aki azert mar ert a dolgokhoz, hogy a foti csak azert emelkedik, hogy valaki a kivancsisaganak eleget tegyen, es arra kapjpn valaszt ;"Van meg elado egy szinttel foljebb is/ Es meg egyszinttel foljebb is?"
azért most érdekes az otp vételi könyve 1000db végel összesen 31-ig volt (na most, hogy írom beugrott valaki 1500db-val 50-re) a lényeg, hogy nem szép a bid. Fhb-nak olyan részvény karbantartási kinézete van ne essen, de ne is emelkedjen... mire jó (na jó sejtem).
TIPPSAROK