Ismét Szia Wedge! Itt vagyok lélekben, átolvasom a fórumot minden este, ahogy a gyerek elalszik, az év végi hajrá miatt nem tudtam napközben fórumozni, most teljesen nyugi van, ez meg fog látszani a következő havi béren is :((((, így most itt vagyok. Eddig BC-ztem hozott is rendesen, de a mai nap az a csúcs, idegesít miről maradtam le a csúcstechnológia korában nem tudják az adatszolgáltatók egy generátorral kiküszöbölni az áramszünetet. Összeesküvést sejtek. A konferenciáról még kimaradok, így is kései a hazaérkezés, pár perc játék a gyerekkel, fürdetés, altatás. Tiszta rabszolgaság, csak itt a pénzügyekkel fogják vissza a szabadságot. Ríltájm os napot :) Üdv, Gábor
Szia Kosztidzsi! Régen jártál erre felé. Pedig az szép kis pénz lehetett volna a pánikzárásban simán lehetett voln amég mennyiséget is venni. dehát ez van :( Tényleg, te nem jössz le a legközelebbi "konferenciára"?
Törölt felhasználó2005. 02. 02. 10:35
Szia Wedge! Együttérzek veled a kollégámnak kb uezekkel a szavakkal szidtam a rendszert, a 2180-as Bórsó miatt. Ez szívatás. Üdv, Gábor
Én most inkább a pozitív oldalát nézem: épp gondolkoztam 2235-ön shortról, amikor láttam, hogy beállt a rendszer. Ha megléptem volna, és nem tudom zárni, 2200 alatt, na akkor lennék csak ideges. Majd helyre áll...
Ladislaus, te nagyon jól tudod, hogy 2200 alatt bevásároltunk volna... Veled "szenvedtem" át a tegnapi napot a BC-vel, így akkor te is át tudod érezni, hogy milyen szar ez a kimaradt lehetőség :(((
TIPPSAROK