Igazad van Wedge,mint tegnap Laurionnak is.TDT-zni csak a monitornak feszülve szabad.Tegnap így is bejött a Foti igaz csak kényszerzárásban,leh et ma eltapsolom BC-n a nyereményt.(csak TM-ben)
Zsosz, nem akarok okoskodni, de vigyázz az árfolyam után futással, mert könnyen megégetheted magadat... Most is az emelkedő csatorna tetején szálltál be, amikor volt rá alkalom bőven, hogy alatta szállj be. Mindegy ettől függetlenül drukkolok neked, mert én is igencsak érdekelt vagyok:)
Sziasztok! Részt veszek a www.arfolyamsms.hu site fejlesztésében, az oldal beállított limitek elérése esetén SMS-ben értesít a Bét részvények árfolyamváltozásokr ól, devizaárfolyam válozásokról. Nincs 100%-ig készen, de a funkciói már mind működnek. Most amolyan publikus béta teszt jelleggel félhivatalosan elindul az oldal. Nagyon örülnék neki ha néhányan szakavatott szemmel megnéznétek, és elmondanátok a véleményeteket. Kös zi előre is! Üdv, SzG
JP, itt vagy? Én a helyedben megválnék a fele Fotextől minimum ha nem az egésztől, mert ez a 297 olyan csúcsszerűen hangzik... Ha elesik a 280 akkor nagyobb gondok lehetnek...
TIPPSAROK