Más a könyv szerinti érték és más a valóság!!!Amit te néztél a honlapjukon az a könyv szerinti volt!!!Ha valakit meggyöztem az álljon be vevönek és várjon hátha kap valamennyit!!kockáza ta semmi?mert lejebb nem esik az tuti!!!
Hadd csatlakozzam mar: Ma HUMET nap lesz!! ;) Pplast: nem zsakolgatja vki hogy kivigyek 3000-en? Mit erdemes meg venni itt? Ha vkinek van infoja szoljon mar es ha lehet egy arf. celt is löjjön melle....
http://www.gardenia. hu/hun/indexhu.htm I tt az általad 2 milliárdosra tippelt ingatlan (az összes együtt) értéke 840 millió, és ebből jönnének le a hitelek.
Az előző hozzászólásomat az előtt kezdtem el írni mielőtt az "ingatlan eladásos, 2milliárdos, nagyon borzongós, kis speki álma" beírásodat megírtad volna. Szóval az ingatlan sztoriban egyetértünk.
Tegyük fel, hogy meggyőztél honnan vegyek gardénia részvényt ? A 381Ft-os giga csomagra gondolsz? Nem régen vettünk függönyt, terítőt, szőnyeget, stb.-t és így betértünk egy két gardénia boltba is. Nos, az egyik legdrágább volt az összes lakástextil közül. Kicsik is voltak, vevő se nagyon volt, szóval a nyereség várakozás megalapozott... Visz ont, ha a Fotexben az ingatlan a sztori, akkor a gardénia is felmehet. Ha már ingatlan, akkor ajánlom mindenki figyelmébe a Danubiust (a kedvencemet). 2000 óta nagyon felmentek az ingatlan árak és a Danubiusnak nagyon jó helyeken vannak szállodái, ha így nézzük, akkor a 6000Ft (ennyi volt 2000-ben is!!!) egy kicsit kevés érte.
Igaz nem sok részvény van közkézen(amúgy max.:900000db,nem 840000db!!!),viszont ,ha eladják az ingatlanokat ami szerintem kb.:2milliárd,de inkább több,akkor azt valószinü osztalék formájába fogja kifizetni!!!Ha csak a 60%-át veszed a 2milliárdnak(a többi hitel visszafizetés)az részvényenként 500ft!!!Meg a pozitiv gazdálkodás(hitelek nélkül!!)és máris 1000ft felett vagyunk!!Majd meglátjátok,remélem! !!
A türelem meg a rózsa... :) A baj csak az, hogy nem elég a türelem, ott kell ülnöd egész nap a gép előtt, hogy meg is találjon az a lehetőség téged... :)
Nekem elhiheted,hogy nem idegen kisrészvényesnek adta oda a részvényeit!!!!Nézd meg +20% a mai nap és lezs még ilyen sokszor!!!Az viszont rosszabb?hogy nem lehet venni SEHOL!!!EDIG VAN BENNE FANTÁZIA!!!
Gardénia - eladta részesedését az elnök-vezérigazgató 2004.10.04 16:50 A Gardénia Csipkefüggönygyár Rt. elnök-vezérigazgatój a, Peter Zelnik a mai nap során 62 db 500 Ft/db névértékű törzsrészvényt adott el tőzsdén kívüli tranzakció keretében, így már nem maradt a tulajdonában Gardénia részvény. Azért ez talán jelent valamit,nem?
TIPPSAROK