Hat igen, gspark ugy 850 meg kene induljon, de az alig 2%kal van csak lejjebb. Es ott nem is biztos, hogy kapol, foleg ha magadhoz kepest alaposan akarsz befektetni .
Reszben azert is vagyok itt , hogy segitsem kiszoritani -legalabb errol a topikrol - az el-elnyomo letszamban levo zavarodott irasokat es inkabb szoljon a topik, es a forum tippsarokrol es piacrol mint virtulais szitok dobalasrol, balrol-jobbra, jobbrol-balra.
Kissa33, en amondo vagyok , hogy mindegy hol szalsz be, ha beakarsz.Egy darabig meg ugy is ez megy itt a zavarosban.Furdunk a verben.Hosszabb tavon ennek ugyis csekely a jelentosege.
Greeni, gsparkinson itt mar eleg jo vetel !! Persze most minden olyan veszjos kepu,gsparkinson is megremegtet egy par kezet meg, de ezek csak egyszeru tunetek.Egy -ket pirulat kap majd, es meglasd szaladni fog mint a nyul.
bolli aljáig megyünk vagy még lejjebb az elkövetkező napokban-hetekben (önk. v., leminősítés) vagy a MA-k megfogják az esést? Ez itt a kérdés kérem széken.
Udv Greeni, orulok, hogy valami mekkego is van itt az ismerosok kozul, mert mar k. sok a politika irany nelkul. Otikat ma megszivtam - veletlenul- de 6600on mar varom a vetelemmel, aztan meglatjuk. Most direkt szeretni szeretnem ahogy esik a portfoliom erteke
TIPPSAROK