Nem is merjük még egymást.
Igazad lesz: dánia gdp már minuszos.....németeknél stagnálás...az erős euró meg a lényeget az exportot öli meg , lásd kis hazánk az erős ft-tal......
a deviza levédés sem minden !
pont hazánk előnyét , az aktiv bérmunkát ölik így meg nálunk!!!!
A sok buta magyar meg veszi fel a hiteleket nyakra fő......japán is negativ....jön az infláció és ha elkezdik emelni a kamatlábat , lesz nagy sírás !!!
TE hogyan látod a tözsdénk jövőjét????
Itt visszaolvasva nagyon sokan nagyra tartják a véleményedet...én is szívesen meghallgatnám ez ügyben.
Ugye még nem késő hati shortot nyitni???
Bár ha csak a shortosok adnak el egymásnak akkor a leányzó fekvése érdekes lehet?????
sok bank tartja a 22000és 23000 közötti hati longját......ilyen körülmények között oda mostanában -ebben az áévben biztos....hogy nem megyünk már vissza szvsz!!
Egyébként az EU-ban durva recesszió közeleg, ami az elb@szott kamatpolitika meg az elb@szott adópolitika miatt durván minuszba fogja lökni a magyar GDP növekedést is, szal szabaduljatok meg a nagyfönöktől gyorsan vagy jöjjön a választás, mert sanszos lesz 2010-ben a fidesz 2/3 és akkor a szocik mennek a levesbe....
abbol mennyi a hitelre valasarol bmw, buxi....mert ha sok, akkor azoakt is fujahtjuk a lufiba. Egyszer Hofi Gezatol hallottam a kovetkezot;" a labda -a lufi - az nem hulye. , mert az nem ures, abban levego van! " :-)
Varnam mar ezt a Spadet erre az ertekezletre, de nem tudom hol van ebben az idoben ?! :-)
Spade rajongók kávéháza.