Tájékoztatás a 2013. év után járó osztalék kifizetésének rendjéről
Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. a 2014. március 31-én megtartott éves rendes közgyűlésének döntése
alapján a 2013. év után egy darab, a Budapesti Értéktőzsdére bevezetett, 98 Ft névértékű „A” sorozatú,
dematerializált módon előállított, névre szóló törzsrészvénye (ISIN azonosító: HU0000093257) után 55 Ft,
azaz Ötvenöt forint bruttó osztalékot fizet.
Az osztalékfizetés kezdő időpontja: 2014. április 22.
Osztalékra az a részvényes jogosult, akinek az értékpapír-számláján 2014. április 14-én nyilvántartanak
ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. törzsrészvényt. A 2013. évi osztalékra jogosító ANY Biztonsági Nyomda
Nyrt. törzsrészvényt utoljára 2014. április 9-én lehet vásárolni a tőzsdei forgalomban.
Az osztalékfizetéshez kapcsolódóan az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. tulajdonosi megfeleltetést rendel
meg a Központi Elszámolóház és Értéktár (Budapest) Zrt.-től (továbbiakban KELER Zrt.), melynek
fordulónapja: 2014. április 14.
agyhalottak dolgoznak a portfolio.hu-nál
egész nap csak szívják a füvet
Két forinttal lesz olcsóbb a dízel
2014. április 2. 13:25
Péntektől bruttó két forinttal csökkenti a MOL a gázolaj nagykereskedelmi listaárát, míg a dízel ára most nem változik - tudta meg a Portfolio.hu. Mindez azt jelenti, hogy az olajtársaság a benzin literjét bruttó 395,6, a gázolajét pedig bruttó 402,6 forintért adja majd a kiskereskedőknek.
Bár az egyes kutak árképzése egymástól eltérő, az autósok nagyjából ugyanilyen mértékű változással (2 Ft-os gázolajár csökkenés és a benzinár változatlansága) szembesülnek majd pénteken az állomásokon. Ez azt jelenti, hogy a benzint átlagosan 416-417 forintos, a gázolajat pedig 424-425 forintos literenkénti áron tankolhatjuk majd.
Közben az arany long végre már jó, kemény 6 dollárral... Jó lenne 1300, de szép is lenne. De ez a dög vissza fog esni ,csak azért mert ő is le akar mínuszolni. :)
-11 a csúcs, eddig(ha jól tudom), ez semmi.
El is vagyok keseredve, nem értem ezt a lazaságot, pedig az elvtársak ezt nem engedhetik meg.
"Mi ez? Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni? Én már szart érek?!"
Dénes gratulálok, szerintem valaki elintézte, hogy automatikusan 10 másodpercenként kapj egy mínuszt, mert ennyien nem is olvassák a topicot, amennyit te egy pillanat alatt összeszedsz.
Biztos az államférfi keze lehet a dologban...
ÐÐ
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?