Ritkán nézegetem, még anno 100-ra vártam eőtte sosem tudtam jó shortot fogni rajta, így nélkülem esett, azóta ne is néztem.
Lassan kezd érdekes lenni 91-92 között van a 100- és 200 naposa 91,5-től long, addig semmi.
Dax, S&P, egy két deviza, arany és gáz ami fekszik, bár az épp jól megszivatott :)
Én se ma vettem, hanem még esésben.
De volt egy csomó skalpom, csak ez rajtam maradt.:D
szerintem törte ma a meredek eső csatit már kb. 320-nál, erre kell a megerősítés holnap, ami valószínű meg is lesz.
de felső limiten már nem vennék bele
Köszi. Igen én is ettől tartok hogy sok szinten, főleg a limiteken sokakat kitömtek.
Charton egy meredek eső csatit látok amit még nem tört, ha holnap pluszban zár akkor már longos lesz, de ha ez történik akkor már csak felső limiten fogok kapni, vagy még ott sem. Az pedig már nem jó belépő, úgyhogy le is beszéltem magamat róla :DD
Neked grat a vételekhez sok szerencsét hozzá én nem voltam ma gép előtt így kimaradtam.
eladói nyomás megszűnt, de kisbüfik tömkelege lett kitömve az esésben és még lesz is az emelkedésben is
jó kis spekipapír lett, még tüzetesebben nem néztem, de egyszer ránézve 370, fölötte esetleg 400 meglehet
szóval chart szerint kereskedhető
1 pakkom van 327-ről, egy 303-as meg bennt volt 318-on, azt úgy kihúzták, hogy észre se vettem, azt sajnálom :-(
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?