Nem is új nick... De olvasni jobban szeretek mint írni. Viszont érdemes figyelni ma, hog mérsékelt forgalom mellett (ami nagy szó az előző napok után), megint könyvön kívül vesznek. Szép suttoymban.
Tegnap láttam egy kis filmet a Rába gyárból.
Mintha megállt volna ott az idő.Egyébként minden eladott termékért meg kell küzdeni.
A panni meg lever egy hoszabb karót a Kárpát medencében és dől a lé. (képletesen)
A geotermikus potenciál a világ egyik legjobb lehetőségével kecsegtet. -Ha a gázlobbi hagyja persze.
G
a rába egy működő cég sok dolgozóval, tudással, termékekkel, kapcsolatokkal, vevőkkel és szállítókkal...azt hiszem nem kell tovább folytatni.
Panny-nak van egy kútja, pár egyenlőre üres szerződése önkormányzatokkal, remélt KEOP, EIB és szép TERVEI.
Érzek egy kis különbséget a két cég között!
Attól függetlenül jövő héten visszajöhet a barátunk és vehet napi 40 milliót könyv nélkül piacin...majd meglátjuk!
(Mondjuk én a helyében először eladónak állnék be, olcsón levihető ez 760-ra, majd onnan vétel!)
igen tartom...
az elmúlt pár nap esése forgalom nélküli volt
előtte nagy bevásárlás volt, azokat a papírokat márnem adták vissza..
ebben a hónapban az alapok feltöltik ilyen kis részvényekkel a puttonyt...
a rába már sorra került..
FHB eddig is..
a Pe is sorra fog kerülni szerintem...
gondold meg és dönts...én nem vagyok feldumáló..
így látom..
Forgalom sajnos még kevés. Még semmi se történt, csak a kicsattanó öröm miatt most felfele "csorgunk". Ez ide kevés. Amúgy tud valaki új infót, hogy áll Miskolc és a szentlőrinci visszasajtoló?
remélem nem kell rá annyit várni, hogy még felkerüljön menetközbe egy 50 gyertya a szülinapi tortámra... :)
mert akkor már nemhogy arra sem fogok emlékezni, hogy milyen az alapok nagybevásárlása, de arra sem, hogy merre van a wc...
PANNERGY