A 2017. évi osztalék tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja 2018. május 15. Utoljára 2018. május 11-én lehet vásárolni! Kifizetés kezdő időpontja 2018. május 25. Mértéke 25 forint.
Sziasztok, ha valaki tud segíteni a lentiekben, akkor annak válaszát azt előre is köszönöm..(bocs, ha kicsit off) Volt a Tkom--nál régebben stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettes, asszem 2014 körülig Pataki nevezetű Úr. Ha valaki jobban ismeri a jelenlegi céget, akkor lgyszi írja meg nekem a korábbi megnevezett terület most melyik igazgatósághoz (esetleg vezető nevét is) tartozik? Alapvetően az alter üzletágak felelősét keresem a cégnél... (tudom, a neten már néztem a jetlenlegi menedzsmentet, de ebből nekem a fenti kompetens személye nem jött le) Szóval ha kapok segítséget, akkor +1* kösz
Az osztalékfizetéshez kapcsolódóan elrendelt tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja 2018. május 15. Osztalékra az
jogosult, aki a tulajdonosi megfeleltetés fordulónapján Magyar Telekom részvény tulajdonosa és kérte a Társaság
részvénykönyvébe történő bejegyzést. A 2017. évi osztalékra jogosító Magyar Telekom részvényt utoljára 2018.
május 11-én lehet vásárolni a Budapesti Értéktőzsdén. A részvényesek a 2017. évi üzleti év eredménye után járó
osztalékot az osztalékfizetés kezdő napjától számított, a Polgári Törvénykönyvben meghatározott elévülési időtartam
(5 év) alatt (azaz legkésőbb 2023. május 25. napjáig) igényelhetik.
Újra kiderült, hogy az mtel mutatja az irányt a bét-en! Hónapok óta 0 forgalom, nulla mozgás napon belül, nagyon lassú lefele csorgás. Most pedig az összes blue szépen leköveti majd :).
Mtelekom