Újabb mélypontra küldhetik a Magyar Telekom árfolyamát, a 309 forintos támaszszint a többszöri érintés miatt egyre gyengül. Tegnap az MACD ismét eladási jelzést adott, ez szintén az esés lehetőségét vetíti előre. Támaszok nem lévén csak elméleti szintekre hagyatkozhatunk, mint például a kerek 300-as szint vagy a Fibonacci kiterjesztés alapján számolt 284 forintos szint. Emelkedésre csak a csökkenő trendvonal felett számíthatunk, ekkor 340 forint az első megálló.
Én eddig még nem szóltam hozzá,de TÉNYLEG ennyire BETEG ember vagy te?
Mi értelme van ennek,amit csinálsz? Van ebből valami hasznod? Vagy fel sem fogod mit csinálsz?
Miért hagyja a Portfólió ezt?
Ha ez így megy tovább én szólok a MENTŐK-nek,menjenek a Portfólió szerkesztőségéhez,ott megvan az IP-cím, keressék ki ennek az elmebetegnek a lakcímét és VIGYÉK be zárt osztályra,ez állampolgári kötelességem,hogy beteg emberen segítsek,ha látom hogy szenved valaki. EZT KOMOLYAN GONDOLOM!!
Kérem a Portfóliót,ezt vegye figyelembe.
Ez közös felelőségűnk,hogy segítsünk a beteg embertársunknak!
Látom rosszul aludtál. Nagy a bukód?
Higítani kell. itt lentebb megírták a profik hogy hogyan. :)
Venni kell mert most olcsó !
És mert ennyire kiköveteled magadnak adok neked egy - t. :)
Jó éjszakát !
Látom a 740 -ről beragadt, 309 ig hígított fiatal versenyzők egyre idegesebbek. Ezen nem is lhet csodálkozni. Ez a világ legtermészetesebb dolga.Engem is zavar ,hogy kenyéradó gazdámmal ilyen csúnyán bánik viktor. remélem túléli a megpróbáltatásokat. Van aki 100 % al ül a telkóban van aki csak a tőkéje 5% át kokáztatja...:) Nem rossz cég ez csak tőzsdeileg nincs benne story. Halló emberek ! A magánnyugdíj pénztárakat (akik Tartották hosszú távon ) Viki pár éve kinyírta !Ébresztő !!!
Annak akire vonatkozik :)))
Mtelekom