Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
hát Pick, tudom, hogy nem hiszel ebben, de ma is néztem, OTI és Richi mozgását...... együtt tapadtak órákon keresztűl ugyannak a 0,3x%-es szintnek megfelelő ponthoz (4500, illetve 4420), most hirtelen együtt estek le a 0% közelébe...........
A saját szabályaimhoz eddig tartom magam, aztán meglátjuk. Erősnek tűnik, nem igen fordult le ma, pedig a könyv alapján nem rohamozzák vételi oldalról, és a forgalom sem átütő...
:-) nem ítéllek el érte, ha tegnap nem dobom, akkor valszeg ma még én is tartanám, mert továbbra is úgy gondolom, hogy ezt ma a végén még felhúzzák, és akkor még megy feljebb hétfőn (4500 főlé), de annál sokkal feljebb már nem várom
Nem tudom milyen szempontból mondod:
(1) ha azért, mert félő, hogy ha nem most szállok ki, akkor bukó lehet, akkor igazad is lehet, meg nem is, lásd tegnap éjszakai stratégiai fejtegetésem Dewulf-al
(2) ha azért, mert úgy véled, lentebb vissza tudom venni, akkor elmondom, hogy az 50-es leszúrásban itt ültem, mikor megjelent az 50, beadtam vételre a 87-et és nem kaptam...
Köszke! Hát igen én nem gondoltam, hogy a korreláció ennyire erős, de amikor mindketten estek, és egy pillanatra ugyanaz volt az értékük, akkor jó gyorsan lejjebb is vitté ricsikét... nem hittem a szememnek, meg zárónál sem... Azt hittem a csere gyors lesz, de azt hiszem lesz még pár tánc előtte... Most viszont kicsit átgondolom, hogy hogyan tovább, mert a szép idei nyerőm meg akarom tartani.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.