Nem csináltam semmit. Volt reggel nekem is egy kósza gondolatom, hogy 60 felett kiszállok és majd délután olcsóbban visszaveszem, de inkább nyugton maradtam. Pedig jó volt a megérzésem... Engem egyébként meggyőzött a tegnapi nap és a mai. Adták rendesen, de a 200 megfogta. Ha valamiért mégis beesne, szerintem nem lesz vészes. Nem lesznek itt 4000 alatti szintek, max 4100 közeliek, de még addig sem hagyják lemenni szerintem! Még hogy elfogynak majd a vevők... idióta...
Nem izgulok. Ki tudom várni az esetleges átmeneti hullámvölgyet, ha lesz de szerintem nem lesz. Abban bízom, hogy nem kisebb súllyal kerül vissza az MSCI indexbe, mint amilyennel korábban benne volt és akkor legkésőbb november végén irány fel!
Nem izgulok. Ki tudom várni az esetleges átmeneti hullámvölgyet, ha lesz de szerintem nem lesz. Abban bízom, hogy nem kisebb súllyal kerül vissza az MSCI indexbe, mint amilyennel korábban benne volt és akkor legkésőbb november végén irány fel!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.