Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
koiherceg 2015. 07. 04. 12:25
Előzmény: #49019  kimpaa
#49020
Sz.r FIDESZ!!
kimpaa
kimpaa 2015. 07. 04. 10:55
Előzmény: #49009  pampa
#49019
Na ezért kellene, hogy a balfasz vezíreid ne a fociba öljék a pénzt, hanem rengeteg sportág van amiben sikeresek vagyunk s épp csak megélnek belőle, saját zsebből fizetik sokszor a költségeket:
kézilabda, vizilabda, asztalitenisz, úszás, jégkorong pl a teljesség igénye nélkül.
Szerintem valami félrement ott fent a fejben (öndicsőítés, "szoborállítás" az utókornak stb) ezzel a stadionépítősdivel, nem hiszem hogy a sok talpnyaló nem mer semmit sem szólni.
mpagnes 2015. 07. 04. 10:51
Előzmény: #49017  kimpaa
#49018
a gyurcsány azért támogatja,mert le akarja cserélni a feleségét valami feketére...kb. ennyi az esze ehhez a dologhoz és ezt teljesen komolyan gondolom
kimpaa
kimpaa 2015. 07. 04. 10:16
Előzmény: #49011  saru
#49017
Hát ja, most nem kicsit melléfogott a bukott baloldal a narancskommunisták lépésével kapcsolatban. Kellenek ide a francnak bantu négerek meg allah fanatikusok. Ez a lépése a sok szemétség mellett most kivételesen jó volt vezírünknek. S ezzel szépen el is tudja fedni a háttérben tovább folyó gaztetteket. Ügyes!
A plakátozást szerintem elcseszték mert egybemos minden menekültet, bevandorlót.
A kommunikációjuk is szar, pedig abban eddig jók voltak, de egy ideje akadozik a gép a sok balfogás miatt.

Ebben a kérdésben az egész politikai életnek össze kellett volna fognia.
Most össze tudnak narancsék szinte minden pártot mosni a lázongó, gyújtogató menekültekkel, megerősítve hogy csak mi vagyunk akik a biztonságot el tudják hozni. S így mehet tovább a narancsbiznisz a háttérben.

Mindig idekeverik az 56-s menekülteket, hogy akkor őket se engedték volna be ha így állnak hozzá anno. Hát az európai értékrendet képviselő emberek nem túl nagy rizikót jelentettek akkoriban sem, nem ugyanaz a helyzet. Pont erre kellene rájönnie a bukottaknak is.
pampa 2015. 07. 04. 08:55
Előzmény: #49014  _pampa
#49016
"Alföldi Róbert színész, rendező beszédében hangsúlyozta, hogy Budapest multikulturális világváros, így a főváros vezetője nem nevezhet semmiféle kisebbségi rendezvényt nem természetesnek és visszataszítónak.
Szerinte egy ilyen kijelentés nem méltó egy valóban igaz értékekben hívő keresztény, konzervatív kultúremberhez. A rendező szerint Tarlós Istvánnak lehetnek félelmei, zavarban lehet és idegenkedhet az azonos nemű pároktól, de vagy nem kell egy világváros vezetését elvállalni vagy akarjon változtatni az idegenkedésen. Ne ítélkezzen, hanem kérdezzen, ne felsőbbrendűen véleményezzen, hanem vizsgálódjon."

" vagy nem kell egy világváros vezetését elvállalni vagy akarjon változtatni az idegenkedésen"

Akkor ez most hogyan is van?
Ez alapján a vélemény alapján miért támad az USA más országokra az ott lévő "számára" nem tetsző "társadalmi" viszonyok miatt?

Vagy ott lehet "ilyen" vélemény .....
Tarlós pedig ilyen megjegyzést már nem engedhet meg magának?

Fogunk hallani kritikát az USA külpolitikájáról is Alfölditől?

szvsz
Sigorszky 2015. 07. 02. 12:53
Előzmény: #49014  _pampa
#49015
Gyermekéhezés: goto 49012
_pampa 2015. 07. 02. 11:34
Előzmény: #49010  pampa
#49014
Olvasmányos írás a gyermek éhezésről:
link
Hosszú,ezért link.
Törölt felhasználó 2015. 07. 02. 10:24
Előzmény: #49010  pampa
#49013
Szép kis társaság, de hát ez van, ratyik a köbön, és még villognak is. Tarlós tehetetlen ezekkel szemben, kár ! Be kellene tiltani - Pintér Úrnak - a közlekedés akadályozása miatt, mint anno a gárda esetében, hogy ne legyen kettős mérce.
Sigorszky 2015. 07. 02. 07:27
Előzmény: #49008  bigyula
#49012
"A te munkádra is szükség van ahhoz, hogy Orbán Viktor öt gyermeke a saját lábára állhasson!"

Na, én ezentúl megkettőzütt erővel dolgozom...
saru 2015. 07. 01. 17:25
Előzmény: #49010  pampa
#49011
Nézőpont: Pártfüggetlen az illegális bevándorlás elutasítása
MSZP, Fidesz, Jobbik, LMP, belföld, bevándorlás, közvélemény-kutatás, migráció, menekült, DK, menekültügy, Nézőpont, Együtt.
2015. július 1. 17:08

A Nézőpont Intézet felmérése alapján a megkérdezettek háromnegyede szerint politikai preferenciától függetlenül problémát jelent Magyarország számára az illegális bevándorlás. A legális bevándorlókat, a határon túliakat és az üldözötteket a válaszadók több mint 50 százaléka befogadná.

Pártokon átívelő témává vált az illegális bevándorlás elutasítása – derül ki a Nézőpont Intézetnek a Heti Válasz megbízásából, 2015. június 19-25. között elvégzett, ezer ember telefonos megkérdezésén alapuló reprezentatív közvélemény-kutatásából, amelynek eredményét szerdán ismertették az MTI-vel. A kutatás szerint a megkérdezettek háromnegyede (76 százaléka) szerint problémát jelent Magyarország számára az illegális bevándorlás, és még a baloldali pártok szimpatizánsainak is közel 60 százaléka tartja problémának a jelenséget.

A válaszokból ugyan az derül ki, hogy a magyarok összességében befogadóak, a határon túli magyarokat, az üldözötteket, valamint az egyéb legális úton érkezőket a válaszadók több mint 50 százaléka befogadná. A megélhetési és az illegális bevándorlást viszont döntő mértékben elutasítják (57, illetve 73 százalékban). A megkérdezettek 63 százaléka szerint a megnövekedett bevándorlás egyben biztonsági kockázatot is jelent Magyarország számára – közölte az intézet.

A Nézőpont azt a következtetést vonja le az eredményből, hogy mivel az illegális bevándorlás elutasítása pártokon átívelő témává vált, ennek is betudható a Fidesz-KDNP visszaerősödése, a kormánypártok támogatottsága ugyanis a teljes népesség körében a májusi 27 százalék után most 30 százalékos – közölték.

További eredményeket ismertetve arról számolnak be, hogy a megkérdezettek 47 százaléka szerint az illegális bevándorlás súlyos probléma Magyarország számára, további 29 százalék szerint pedig inkább probléma. A válaszadók 13 százalék nyilatkozott úgy, hogy inkább nem probléma az illegális bevándorlás, és csupán 6 százalék véli úgy, hogy ez egyáltalán nem jelent problémát. A nem válaszolók aránya 5 százalékot tesz ki.

A kutatásukban azt is vizsgálták, hogy a különböző, Magyarországra érkező csoportokkal kapcsolatban mennyire befogadó a magyar társadalom. A megkérdezettek a legnagyobb, 81 százalékos arányban a határon túli magyarokat fogadnák be az országba. Ezt követi az üldözött keresztények csoportja, akiket a lakosság 59 százaléka fogadná be, a legális úton érkező betelepülőket 53 százalékuk, a környező országokból érkező vendégmunkásokat 51 százalékuk, a ténylegesen politikai üldözötteket pedig 51 százalékuk fogadná be.

A megélhetési bevándorlókat viszont már többen nem fogadnák be (57 százalék), mint ahányan befogadnák őket (32 százalék). Az illegális bevándorlókat a megkérdezettek döntő többsége, 73 százaléka nem fogadná be, és csak 14 százalékuk mondja azt, hogy őket is befogadná az országba.

A kutatás keretében végzett pártpreferencia-felmérésből kiderül az is, hogy a Jobbikkal 14 százalék szimpatizál, ami 2 százalékponttal kevesebb a májusi 16 százaléknál. Az MSZP támogatottsága 8 százalék, ami statisztikai értelemben nem különbözik a májusi 7 százaléktól. A DK változatlanul 6 százalékon, míg az Együtt és a PM 1-1 százalékon áll. A Liberálisok tábora szintén 1 százalékot tesz ki. Az LMP 2 százalékpontos veszteséggel jelenleg 4 százalékos táborral bír, az egyéb párttámogatók 2 százalékot tesznek ki. A rejtőzködők és nem szavazók aránya változatlanul 33 százalék.

Ugyanakkor a választási részvételükben biztos, potenciális szavazók körében a pártok támogatottsága a felmérés szerint a következő: a Fidesz-KDNP 41, a Jobbik 26, az MSZP 12, a DK 11, az Együtt 2, a PM és a Liberálisok 1-1, az LMP 5, az egyéb pártok potenciális szavazói tábora pedig összesen 2 százalékos – közölte a Nézőpont.

MTI Nézőpont: pártokon átívelő téma az illegális bevándorlás elutasítása
pampa 2015. 07. 01. 08:34
#49010
"ALFÖLDI RÓBERT NYITJA MEG A 20. BUDAPEST PRIDE FESZTIVÁLT


Július 3-án pénteken hivatalos megnyitó ünnepséggel kezdődik a jubileumi, 20. Budapest Pride Fesztivál.

A rendezvénysorozat idei mottója, “20 esztendőnk hatalom”, egyszerre jelent visszatekintést a két évtizedes hazai leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) hagyományokra, és egyszerre hangsúlyozza, hogy a közösség ereje, önszerveződése és jelenléte lehet csak út a jogegyenlőség és társadalmi igazságosság felé.

A tíznapos fesztivál rendezvényei egytől egyig a közösség sokszínűségét mutatják meg. A látogatók 60 eseményen vehetnek részt, köztük a szivárványcsaládok napján, sporteseményeken, filmvetítéseken és beszélgetéseken például arról, hogy szabad-e provokálni a Pride-on. A fesztivál legnagyobb és legismertebb eseménye, a Budapest Pride Felvonulás július 11-én szombaton fél 4-kor kezdődik.

A hivatalos megnyitó ünnepség 2015. július 3-án, pénteken 21 órakor kezdődik a margitszigeti Holdudvar/Wonderland kertjében.


Az idei fesztivált Alföldi Róbert színész, rendező nyitja meg. Beszédet mond még D. Tóth Krisztina újságíró, Léderer András nemzetközi kapcsolatok szakértő, Kapronczay Stefánia, a Társaság a Szabadságjogokért Egyesület ügyvezető igazgatója, valamint Nagy Szilvia, a Szivárvány Misszió Alapítvány elnöke.

Az eseményen átadják a Háttér Társaság díját és fellép Bocskor Bíborka énekes, Kulka János színész és Dunajcsik Mátyás költő is. A hivatalos megnyitó ünnepséget Fullajtár Andrea színész vezeti."
pampa 2015. 06. 29. 09:19
#49009
Minden elismerésem nekik!

Kiemelném egyedül ezt a kislányt! Félelmetes, hogy milyen körülmények között él és edz!
És ennek ellenére hozza a dicsőséget az ORSZÁG számára!
Külön köszönöm neki!

"Juhász Janka – úszás, 1500 m gyors"

"Húsz érmet szerzett a bakui Európa Játékokon a magyar csapat, amely nyolc első, négy második és nyolc harmadik helyezéssel az éremtáblázat 11. helyén zárt.

A házigazda azerieket megelőzve Oroszország végzett az élen 78 arany-, 40 ezüst- és 45 bronzéremmel.

A magyar érmesek:
ARANY:
Szabó Gabriella, Vad Ninetta, Kozák Danuta, Kárász Anna – kajaknégyes, 500 m
Kammerer Zoltán, Szalai Tamás – kajakkettes, 1000 m
Sastin Marianna – birkózás, 60 kg
Kozák Danuta – kajakegyes, 500 m
Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Kulifai Tamás, Pauman Dániel – kajaknégyes, 1000 m
Dudás Miklós – kajakegyes, 200 m
Barka Emese – birkózás, 58 kg
Szöllősi Panna, Lendvay Dóra, Hegyi Dóra, Farkas Balázs, Bali Dániel – aerobikcsapat

EZÜST:
Korpási Bálint – kötöttfogású birkózás, 71 kg
Bognár Richárd – dupla trap
Juhász Janka – úszás, 1500 m gyors
Karakas Hedvig – cselgáncs, 57 kg

BRONZ:
Vajda Attila – kenuegyes, 1000 m
Kárász Anna, Vad Ninetta – kajakkettes, 500 m
Kozák Danuta – kajakegyes, 200 m
Tótka Sándor, Molnár Péter – kajakkettes, 200 m
Csay Renáta – kajakegyes, 5000 m
Bonecz Boglárka – úszás, 200 m pillangó
Csernoviczki Éva – cselgáncs, 48 kg
Harcsa Zoltán – ökölvívás, 75 kg

(Forrás: MTI)
bigyula 2015. 06. 25. 11:30
#49008
"Túl sok volt a szegény, megszüntették a mutatót"

link

Még nincs kidolgozva az új "szegélységet mérő" mutató, de ezt, ami nem jól mutat a hivatalos statisztikákban gyorsan meg kell(ett) szüntetni...
Törölt felhasználó 2015. 06. 24. 16:22
Előzmény: #49002  Törölt felhasználó
#49007
Nagyon jól hatnak ezek a csöndes vasárnapok. Nem kell a z állandó nyitva tartás, csend és rend legyen vasárnap ! Vasárnap a ...ók sem dolgoznak, meg szombaton sem, .. nem érdekes !
ts3 2015. 06. 23. 21:09
Előzmény: #49005  Sigorszky
#49006
1956 | Magyarország felfüggeszti a menekültek visszafogadását
(jókor tette ki a portfolió a cikket)

20 milliárdot költeni egy ideiglenes kerítésre? Hol van már Sukoró a majdnem 1 milliárdjával? Akkor már inkább vegyen tomika beléptető kaput 5 milliárdért.
Sigorszky 2015. 06. 23. 20:57
Előzmény: #49004  Törölt felhasználó
#49005
19:56 | Magyarország felfüggeszti a menekültek visszafogadását

Vasfüggöny az osztrákok felé is újra? Ha ezek normálisak....!

Trócsányi szerint pár hónapig kell csaki a szerb határra kerítés...

Bravó, olcsó lesz erre a kis időre!

Ez a nép épeszű kormánypártot nem tudott volna választani? Igaz, szűkös volt a választék, de mégis...
Törölt felhasználó 2015. 06. 23. 19:40
Előzmény: #49000  Sigorszky
#49004
szivacs
szivacs 2015. 06. 23. 16:31
Előzmény: #49002  Törölt felhasználó
#49003
mi okozta azt az ábrán látható nagy zuhanást?
Törölt felhasználó 2015. 06. 23. 14:53
#49002
Törölt felhasználó 2015. 06. 23. 09:05
Előzmény: #48998  pampa
#49001
Pampa, neked van gyereked?

Topik gazda

saru
4 3 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek