Az olasz leány-kérés, vajon mennyi?
Pellet-gyár?
Profibővítés?
Vakcinák? (szabadalom a Phylaxia Pharmáé!)
Új termék(ek)
Új piacok...pl szlovák piacon mitől lesz eredmény..
Román-moldáv...terjeszkedés
Ukrán..........visszaszerzés, fizetőképes partner
FÁK - egészen az égig!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kell még ?
Már elköltöttem vagy 30 mrd-ot!
És biztosan van még ötlet...nem poloskáztam
be ....(ez nem a Tűzvonalban a Stohl ..-val!)
Törölt felhasználó2008. 02. 16. 22:04
Valóban, amerre járunk az országban, mindenütt ugyanazok a nevek bukkannak fel, a tulajdonosi háttérben, amennyiben az nyilvános!
Eddig tehát megnyugodhattunk, a magyar "milliárdosok klubja" itthon fektet be...és multik, valamint a tőzsdén elérhető részvényeket birtokló alapok jó befektetési célpontot látnak a hazai cégekben.
Nincs ott semmiféle nyuszi még a bokorban, amit ugrasztani kéne! .-)
Látszik az mindig a megfelelő topicban, ahol számolgatni lehet az én pakkomat.
Ebben nincs most semmiféle keresni valója a magam fajtának.
Azt már régen megtanultam (a saját káromon), hogy nem a kicsikkel kell tartani, mert akkor biztos a bukó.
Itt meg most, ahogy számolgathatod, van vagy 4000 kisbüfi (majdnem más szót használtam, de mivel te is be vagy ragadva 28-ról tapintatos voltam :-) ).
Ebből kiszállt már szinte minden nagybefektető.
Az okát valószínűleg meglátjuk majd a nagyon titkolt éves jelentésben.
Egyedül buxer kománk maradt benne a nagyok közül, de ő is csak azért, mert a kapzsiság elhomályosította az elméjét.
Mert ahogy szokta, elkapkodta a vételét is, ha 30 fölé ment volna forgalommal, csak akkor szabadott volna ebből újra venni.
Ilyenkor ugye a kapkodás érthető, már akkor, ha valaki 30000-től longolja a Bux-ot, hatalmas veszteségét mihamarabb szeretné visszahozni.
Ebből persze semmi jó nem szokott kisülni természetesen, tovább növelte portfoliójában lévő mínuszos eredményt mutató részvények számát.
Most meg várhatja, amíg nullára jön 35-ön, mert már annyi jön ki, ha az eltelt időre számoljuk az inflációt, a lombardhitelének kamatát, a bróker jutalékát, a számítógép amortizációját, az áramdíjat, na meg a Xanax árát amit megeszegetett az elmúlt fél évben. :-)
Én már csak megvárnám engedelmeddel az éves jelentést, ami ha jó lenne, akkor azt a Phylaxia takarító nénijének vételei folytán az árfolyam-emelkedésben látnunk kellene már. :-)
Arra spekulálok, hogy nemigen lesz az valami fényes. Akkor pedig a jóisten irgalmazzon az ittlévő csodaváróknak, mert ha megvadul a bivalycsorda, akkor annak nagyon nehéz útját állni.
Mert hát ugye az ez évi eredmények még annál is sokkal rosszabbak lesznek.
A mezőgazdaság ismert helyzete miatt.
Lássak egy jó éves eredményt!
Akkor majd veszek 30 fölött!
Vagy egy rendes megtisztulás után lenn, jó mélyen.
Szóval Palikám-barátom, láthatod én tényleg nem a Foxi-Maxin nőttem fel! :-)
Meg a Hókusz-Pókoknak sem hiszek.
A Dörmögő Dömötör volt a kedvenc újság akkoriban. :-)
Törölt felhasználó2008. 02. 16. 21:25
Nem vicc. Jó ÓMEN.A Humetnél ez a
darabszám bejött.Darabszámom 66666.
Őszintén.
Kedves Rapista!
Szeretném kérni a segítségedet.
11 milliárd Ft-ról írtál.
Kérlek írjál valami konkrétumot erről, hiszen már kettönknek nincs erről információnk.
Köszönettel:
Pikár
Erősödő Phylaxia