konzultál a phyla menedzsmentjével...
de legalább szól!
nekem olyan választ adott az egyenes kérdésemre, amit úgy is érthettem, hogy megtartja, csak utólag érzetem benne kétértelműséget (okt. 5-én volt és két hét múlva bejelentette, h a csomagja kb felét eladta...és azt sem a phylánál, hanem egy újsághirdetésben..- legalábbis erre kell következtetnem, mivel az újsághirdetést a fórumtársak beszkennelték...
Nekem is az az infóm van, amit olvasni lehet, de abban sokminden benne van...
Nem illik a közgyűlési szavazásról annak beszélni, aki nem volt ott...én ugyanis ott voltam és többször hozzászóltam, és a szavazatomat ott helyben megindokoltam!
Az elnök-vezérigazgató az igazgatóságban egy szavazatot ér, a közgyűlésen csak a részvények száma dönt...és aki nincs jelen az nem szavaz...
Milliós csomagokkal szemben sem én, de még a menedzsment egyes tagjai sem dönthetnek!
Az akvirálandó célpontok tulajdonosainak van szavazata (Sintofarm, EastWest...és még ki tudja)...minden esetre 6 milló egy tételben intézményi befektetőnek elkelt, és az addigi kb 5 eladás a könyvben - látható tételek ! - egyből 8 millió fölé ment...
de egy darabot nem adtak el, csak vettek,vettek, vettek................mert a hitelesek, az adózók és egyéb megszorult részvényestársaink eladták..
Ha nem megyek el Bábolnára, és miért ne mentem volna? akkor senki sem támadna!
Csakhogy én mindenkivel beszélni akartam, aki számít, beleértve a minisztert és a barátját...
Miért szidnám KF ingatlanfejlesztő és borász tranzakcióit, legfeljebb megtehette volna, ha nem tette ő dolga, a phyla menedzsmentjével! Ennyi darabnál elvárható !
minden esetre 3X nyert az üzleten !
egészségére! küldhetne egy üveg bort a közgyűlésre :-))))
Meg is írtam, hogy nem szidom, hiszen SzCs csomagja észrevétlenül felszívódott a piacon, BM pedig OTC-n adott el..
Miért? és utána a 70-ért eladott rv-nyeket miért akarta 100=25-ön visszavenni????
Most állásban van! Én nem !
Olvasd el a FN tudósítón a cikkeimet, nekem a phyla egy téma..........a tőzsdén a kispapirokról szoktam írni, hol ecom van, hol más, a phylával nem spekizek...VÁROK!
OTP-m is van oda is írok a fórumon és az FN tudósítón...
Jó olvasást!
(mellesleg szólva! ha figyelmeztetlek benneteket és nem értitek, nem az én hibám!)
Minden esetre nem WB tartja vissza az árfolyamot a 800 millió dolláros ajánlattal, az ugyanis nem a phylára, hanem amerikai kötvényekre vonatkozott!
Jó étvágyat Warren !!!!
Törölt felhasználó2008. 02. 16. 14:29
Előzmény:
törölt hozzászólás
Jól van na fiúk,akkor biztos több van, csak jómagamból indultam ki
azt hittem nekem sincsen kevés,de látva titeket már-már kisbüfinek érzem magam:)
Annak persze örülök, hogy eszerint elég szépszámmal van e forúmban képviseltetve a cég!
A Genesis logikáját követve, még a 40 Ft-os jegyzési ár sem lenne magas. Ha azonban mégis jelentősem magasabb áron emelnének tőkét, akkor lassan el kellene kezdeni a "felvásárlásokat" abba az irányba.
Mivel az árát nem tudjuk, a piac kivár.
Hanem akkor még a berkeken beül sem tudja senki- ez abszurd lenne.
Amennyiben tudják és magas ára lesz- azt limites napok turbóznák fel.
Törölt felhasználó2008. 02. 16. 14:29
Előzmény:
törölt hozzászólás
Jól van na fiúk,akkor biztos több van, csak jómagamból indultam ki
azt hittem nekem sincsen kevés,de látva titeket már-már kisbüfinek érzem magam:)
Annak persze örülök, hogy eszerint elég szépszámmal van e forúmban képviseltetve a cég!
A Genesis logikáját követve, még a 40 Ft-os jegyzési ár sem lenne magas. Ha azonban mégis jelentősem magasabb áron emelnének tőkét, akkor lassan el kellene kezdeni a "felvásárlásokat" abba az irányba.
Mivel az árát nem tudjuk, a piac kivár.
Hanem akkor még a berkeken beül sem tudja senki- ez abszurd lenne.
Amennyiben tudják és magas ára lesz- azt limites napok turbóznák fel.
Mindig tegyétek fel a nagy kérdést egy üzletkötés elött. Én vagyok a hule vevő, vagy Ö a hule eladó? Egeszséges önbizalom nélkül nem szabad tőzsdézni. Úgy kell megközelíteni mint, élsportoló a fekvőtámaszt. -nem a mellem emelgetem, hanem eltolom a földet a pályájáról...
Kedves Rapista!
Már több írásodból észrevettem én is, hogy lenézed az itt fórumozó kollegáidat.
Miért teszed ezt? Mi a problémád?
Ha túl alacsony ez a szint Neked, akkor ne írj ide, keress számodra megfelelő szintű társaságot! Ha viszont „munkaköri kötelességed” ide írni, akkor írásaidból ne sugározzék a felsőbbrendűséged. Az utolsó írásaid egyikéből idézek: „Gondolkozzunk, ha már a nyakunkra nőtt !” Mit is sugall ez? Ha kell, részletesen is megmagyarázom, a többi ilyen, hasonló kijelentéseddel együtt!
(Nézd meg Művezető, vagy Rob123 urakat, egészen más stílusban írnak.) Amit írsz, legyen világos és egyértelmű – hidd el, nagyon sokan észrevesszük, ha ködösítesz, csúsztac, vagy ha a feltett kérdést elkerülve azonnal másról (például: USA helyzet, stb.) kezdesz el írni.
Agyba, főbe dicséred TP urat, s annak tetteit, de közben a Phyla árfolyama sehol sincs!!!! Nem kellene valamelyest összhangban lenni a vezér kiváló tetteinek, a részvényárfolyammal? Dehogynem!
Mindig azokra a gonosz, részvényüket eladó nagybefektetők a hibásak? KF úr eladott, milyen rossz ember volt írod – persze nem ezekkel, a szavakkal.
Ha, azóta lett volna egy vagy több másik nagybefektető, akkor nem állítódott volna helyre az árfolyam? Tehát, ki is a hibás valójában?
Kedves István, azt hiszem én írtam először, hogy hól van a gyorsjelentés pontos időpontja, s kértem is, hogy ha van információd, akkor közöld velünk is.
Nem kellene erről már valamit tudnunk? Vagy úgy gondold, gondoljátok TP úrral, hogy a Te „szép homályos, körmönfontan megfogalmazott szavaid” úgy is pótolják a Phyla hivatalos bejelentéseit?
Művezető úr írja: hogy mi kisrészvényesek úgy megyünk el szavazni, hogy nem tudjuk, mi van a gyorsjelentésben, mi lett a pénzünkkel, mi van a Phylával és a többi céggel? Mi ez, ha nem inkorrekt viselkedés, megtévesztés, sumákság a Phyla vezetője részéről!!!
Te ezt a helyzetet normálisnak, korrektnek tartod? Ha igen, akkor Veled is nagy baj van, vagy nagyon magas bérért „dolgozol”!
Már írtam, az átláthatóság, a kiszámíthatóság, a tiszta ügyletek, s persze az eredményes gazdálkodás hozza meg a részvények emelkedését, a nagybefektetők, különféle pénzügyi alapok megjelenést! A Te főnökeid sajnos, valamilyen okból kifolyólag még mindig nem így gondolkoznak, ugyanis nem látjuk még, az apró jelét sem.
Azt hiszem tegnap írtad:
„a negyedelés ötlete két ember ötletéből jött össze:”
Eddig, más véleményt formáltál meg a negyedelésről, mint most. (Erre valamelyik nap egy kolleganőnk is emlékeztetett.) Erre én azt írtam, hogy nem baj, az a lényeg, hogy beláttad tévedését, arról nem is beszélve, hogy a döntés felelősége, nem a Te kompetenciádba tartozott.
Most viszont azt írod, hogy két ember ötletéből jött össze a negyedelés.
Kedves István! Itt is alábecsültél bennünket, ugyanis a TP úr nevét ki sem merted ejteni! A felelősséget óvatosan két emberre hárítottad, de ki is volt akkor, valójában döntési pozícióban? Ki volt az elnök-vezérigazgató? Kié, kié kellet, hogy legyen a végső szó? Vagy a Phylánál „úgy megy”, hogyha két valakinek már egy véleménye van, akkor az már döntés is?
A tegnapi írásod második része:
„ nem ez volt a baj! és most sem ezért állunk! a 11 mrd-ból akarnak kiharapni, persze nem a céget leértékelni, hanem az olcsó átváltás miatt!”
Kedves István! Tudom, hogy nagyon kreatív gondolkodású vagy, de azért minden írásodat „nem vesszük be”! Az előző ötleted nem vált be, s most egy újabb még átlátszóbb magyarázattal próbálsz megtéveszteni. Arra a ténymegállapításra, hogy 26 Ft körül van az árfolyamunk, több hónapja, arra az a válaszod, hogy 11 milliárd, olcsó átváltás! Nagyon kíváncsi lennék, hogy hányan is hitték el ezt Neked!
Remélem egyre kevesebben!
Ahogy olvaslak, egyre jobban az a véleményem alakult ki Rólad, hogy rendelkezel annyi információval, hogy egészen másként is írhatnál, de az érdekeltséged miatt ezt nem teszed meg!
Tudom, a hitelesség látszatának fenntartása érdekében szükség volt rá, hogy felfedd magadat, de ennek megvan a veszélye is.
Azt azért soha, de soha ne feledd el, hogy itt a fórumon csak a kis tőkével, esetleg hitelből vásárolt kisrészvényeseket tudod megtéveszteni, akiknek nincsen a „zsebükben” 100 milliók! Tegnap, már egy kedves ismerősöd, „Csa-csi” is eladta az összes pakkját, s egy jó ideig nem is veszi vissza - írja!
S végül ezt írod ma:
„Bocsi, lehet, hogy te eladóként vagy a könyvben, de amint emelkedik a milliós eladók eltűn-nek és 1-2 forinttal 4-8% feljebb költöznek.........ha el akar adni, akkor miért nem adja? Ha nem adja, miért befolyásolja a könyvet?”
Mai írásodban, újra a könyvben állókra akarod a felelősséget „áttolni”, amiért itt tartunk! Arra nem is akarsz még gondolni sem, hogy más okai is lehetnek? Az, hogy jelen helyzet miatt miért is állnak bent annyian a könyvben, azt a legegyszerűbben kell felfogni. Az egyszerű válasz erre az, hogy nincs vásárló, ezért a 6-7 millió eladó valójában meg akar szabadulni a részvényétől. Persze, ha folyamatosan kb. 100K-s tételekkel indulna meg a vásárlás, akkor többen magasabb árfolyamra tennék át a pakkjukat – ez természetes, hiszen ez a tőzsde lényege. De ettől még el akarják adni a pakkukat!
Ha, véletlenül lenne egy, vagy több nagy-befektető, akkor az örömmel veszi a puffert, mert pontosan, kiszámíthatóan tud vásárolni. Hány millió darab részvényt tudnának egyszerre megvásárolni?
A 3-6 millió darab részvény, csakis kisrészvényesek által történő megvásárlását a mai körülmények között szinte lehetetlennek tartom. Gondolom más is!
Szerintem biztos, hogy több van!
Most számoltam össze az én ismerősi körömet (6 fő), akik ebben a hetven főben nincsenek benne, csak nekünk összesen több mint 600K van!
Azért remélem, hogy a beírók között van egy két emberke, akinek azért ennél jóval nagyobb csomagja van?!
Erősödő Phylaxia