Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 09:39

Erősödő Phylaxia  

19.-én felfüggesztve a kereskedés aztán meg sem állunk 150ft-ig
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 15:47
Tisztelettel és érdeklödve olvasom a pozitiv
és negativ hangvételü hozzászolásokat is.
Ez igy kerek!!!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 15:15
Előzmény: #47318  Törölt felhasználó
szép napot mindenkinek!én 1dűl vagyok szerény 50e-es pakkommal.Jó hétvégét
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 15:05
Előzmény: #47315  buksika
a 72 nick mögött jó,ha 36 különböző valós személy áll:)))
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 14:48
Előzmény: #47315  buksika
Hatalmas megtiszteltetés ez a 10-es mez amit a listán kaptam:-) Puskás öcsi, Maradona, Detari Lajos viselte.
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 14:44
Esőre állnak az amerikai piacok - Buffet két cégben is felfedte lapjait

2008.02.15 15:05

nem áll tőle messze a gyógyszer!
buksika 2008. 02. 16. 14:40
Előzmény: #47293  Törölt felhasználó
71-esnek én is fel szerenék iratkozni a listára:))

1 2222
2 3021
3 bachata
4 basazo
5 Bela1974
6 bittnerk
7 bloody
8 bogar101a
9 BudFox
10 buxer-long-condor
11 check
12 Christt
13 dexter
14 dicovery
15 dodonyul
16 donkarti
17 elcamino65
18 fencii
19 Ferenc86
20 GaborGabor
21 gbaker
22 Golyo01
23 gubika
24 Hermelin
25 janosjozsef
26 JohnyKing
27 JP
28 Kata111 koi
29 kezdőcske
30 kissherceg
31 klikk
32 koldus
33 Krizinger
34 kublaj1
35 lajikuss
36 Luigiano
37 malev
38 Mambo
39 maxxima
40 Merenyi1
41 mik34
42 miki67
43 Mummy
44 Muszka
45 muvezeto
46 nagasaki
47 NagyBarnaMacko
48 nagyproli
49 Pedromester
50 Phylaxia
51 Pikar
52 potter
53 pro-land
54 puelo
55 qgecicus
56 raba-fan
57 Rapista
58 Rob123
59 SGYZS
60 sly36
61 spqr
62 Stacstac
63 SteveBux
64 Stropa
65 totoro-hun
66 ugh
67 world
68 xxl1
69 yahoo
70 zotya32
71 buksika

Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 14:39
Előzmény: #47313  Törölt felhasználó
konzultál a phyla menedzsmentjével...
de legalább szól!

nekem olyan választ adott az egyenes kérdésemre, amit úgy is érthettem, hogy megtartja, csak utólag érzetem benne kétértelműséget (okt. 5-én volt és két hét múlva bejelentette, h a csomagja kb felét eladta...és azt sem a phylánál, hanem egy újsághirdetésben..- legalábbis erre kell következtetnem, mivel az újsághirdetést a fórumtársak beszkennelték...

Ezzel a KF téma lezárva!
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 14:33
Előzmény: #47307  Törölt felhasználó
KEDVES PIKAR !

Te legalább nem vagdalkozol!

Nekem is az az infóm van, amit olvasni lehet, de abban sokminden benne van...

Nem illik a közgyűlési szavazásról annak beszélni, aki nem volt ott...én ugyanis ott voltam és többször hozzászóltam, és a szavazatomat ott helyben megindokoltam!

Az elnök-vezérigazgató az igazgatóságban egy szavazatot ér, a közgyűlésen csak a részvények száma dönt...és aki nincs jelen az nem szavaz...

Milliós csomagokkal szemben sem én, de még a menedzsment egyes tagjai sem dönthetnek!

Az akvirálandó célpontok tulajdonosainak van szavazata (Sintofarm, EastWest...és még ki tudja)...minden esetre 6 milló egy tételben intézményi befektetőnek elkelt, és az addigi kb 5 eladás a könyvben - látható tételek ! - egyből 8 millió fölé ment...

de egy darabot nem adtak el, csak vettek,vettek, vettek................mert a hitelesek, az adózók és egyéb megszorult részvényestársaink eladták..

Ha nem megyek el Bábolnára, és miért ne mentem volna? akkor senki sem támadna!

Csakhogy én mindenkivel beszélni akartam, aki számít, beleértve a minisztert és a barátját...
Miért szidnám KF ingatlanfejlesztő és borász tranzakcióit, legfeljebb megtehette volna, ha nem tette ő dolga, a phyla menedzsmentjével! Ennyi darabnál elvárható !
minden esetre 3X nyert az üzleten !
egészségére! küldhetne egy üveg bort a közgyűlésre :-))))

Meg is írtam, hogy nem szidom, hiszen SzCs csomagja észrevétlenül felszívódott a piacon, BM pedig OTC-n adott el..
Miért? és utána a 70-ért eladott rv-nyeket miért akarta 100=25-ön visszavenni????

Most állásban van! Én nem !
Olvasd el a FN tudósítón a cikkeimet, nekem a phyla egy téma..........a tőzsdén a kispapirokról szoktam írni, hol ecom van, hol más, a phylával nem spekizek...VÁROK!

OTP-m is van oda is írok a fórumon és az FN tudósítón...

Jó olvasást!

(mellesleg szólva! ha figyelmeztetlek benneteket és nem értitek, nem az én hibám!)

Minden esetre nem WB tartja vissza az árfolyamot a 800 millió dolláros ajánlattal, az ugyanis nem a phylára, hanem amerikai kötvényekre vonatkozott!

Jó étvágyat Warren !!!!

Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 14:29
Előzmény: törölt hozzászólás
Jól van na fiúk,akkor biztos több van, csak jómagamból indultam ki
azt hittem nekem sincsen kevés,de látva titeket már-már kisbüfinek érzem magam:)

Annak persze örülök, hogy eszerint elég szépszámmal van e forúmban képviseltetve a cég!

A Genesis logikáját követve, még a 40 Ft-os jegyzési ár sem lenne magas. Ha azonban mégis jelentősem magasabb áron emelnének tőkét, akkor lassan el kellene kezdeni a "felvásárlásokat" abba az irányba.
Mivel az árát nem tudjuk, a piac kivár.
Hanem akkor még a berkeken beül sem tudja senki- ez abszurd lenne.
Amennyiben tudják és magas ára lesz- azt limites napok turbóznák fel.
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 14:29
Előzmény: törölt hozzászólás
Jól van na fiúk,akkor biztos több van, csak jómagamból indultam ki
azt hittem nekem sincsen kevés,de látva titeket már-már kisbüfinek érzem magam:)

Annak persze örülök, hogy eszerint elég szépszámmal van e forúmban képviseltetve a cég!

A Genesis logikáját követve, még a 40 Ft-os jegyzési ár sem lenne magas. Ha azonban mégis jelentősem magasabb áron emelnének tőkét, akkor lassan el kellene kezdeni a "felvásárlásokat" abba az irányba.
Mivel az árát nem tudjuk, a piac kivár.
Hanem akkor még a berkeken beül sem tudja senki- ez abszurd lenne.
Amennyiben tudják és magas ára lesz- azt limites napok turbóznák fel.
2222 2008. 02. 16. 14:18
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 14:10
Előzmény: #47296  Törölt felhasználó
NINCSENEK ALULINFORMÁLVA!

Kérdésem, honnan veszik azokat, amiket elkeseredésükben beírnak?

Azokat vajon ki sugalmazza?

Ez a papir nem a subprime befolyádsa alatt mozog, mert akkor az utóbbi napokban szárnyalt volna a 11 mrd-os hírre !

JÓZAN ÉSZ, FÓRUMTÁRSAK ÉS KISBEFEKTETŐK!

Ez nem a Linamar, itt nem átvenni akarják a céget, a nagyok is a fejlesztésben érdekeltek,MÉGIS MÁSKÉPPEN, MINT MI!
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 13:41
Előzmény: #47305  Törölt felhasználó
Mindig tegyétek fel a nagy kérdést egy üzletkötés elött. Én vagyok a hule vevő, vagy Ö a hule eladó? Egeszséges önbizalom nélkül nem szabad tőzsdézni. Úgy kell megközelíteni mint, élsportoló a fekvőtámaszt. -nem a mellem emelgetem, hanem eltolom a földet a pályájáról...
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 13:36
Előzmény: #47301  Törölt felhasználó
Kedves Rapista!
Már több írásodból észrevettem én is, hogy lenézed az itt fórumozó kollegáidat.
Miért teszed ezt? Mi a problémád?
Ha túl alacsony ez a szint Neked, akkor ne írj ide, keress számodra megfelelő szintű társaságot! Ha viszont „munkaköri kötelességed” ide írni, akkor írásaidból ne sugározzék a felsőbbrendűséged. Az utolsó írásaid egyikéből idézek: „Gondolkozzunk, ha már a nyakunkra nőtt !” Mit is sugall ez? Ha kell, részletesen is megmagyarázom, a többi ilyen, hasonló kijelentéseddel együtt!
(Nézd meg Művezető, vagy Rob123 urakat, egészen más stílusban írnak.) Amit írsz, legyen világos és egyértelmű – hidd el, nagyon sokan észrevesszük, ha ködösítesz, csúsztac, vagy ha a feltett kérdést elkerülve azonnal másról (például: USA helyzet, stb.) kezdesz el írni.

Agyba, főbe dicséred TP urat, s annak tetteit, de közben a Phyla árfolyama sehol sincs!!!! Nem kellene valamelyest összhangban lenni a vezér kiváló tetteinek, a részvényárfolyammal? Dehogynem!
Mindig azokra a gonosz, részvényüket eladó nagybefektetők a hibásak? KF úr eladott, milyen rossz ember volt írod – persze nem ezekkel, a szavakkal.
Ha, azóta lett volna egy vagy több másik nagybefektető, akkor nem állítódott volna helyre az árfolyam? Tehát, ki is a hibás valójában?

Kedves István, azt hiszem én írtam először, hogy hól van a gyorsjelentés pontos időpontja, s kértem is, hogy ha van információd, akkor közöld velünk is.
Nem kellene erről már valamit tudnunk? Vagy úgy gondold, gondoljátok TP úrral, hogy a Te „szép homályos, körmönfontan megfogalmazott szavaid” úgy is pótolják a Phyla hivatalos bejelentéseit?
Művezető úr írja: hogy mi kisrészvényesek úgy megyünk el szavazni, hogy nem tudjuk, mi van a gyorsjelentésben, mi lett a pénzünkkel, mi van a Phylával és a többi céggel? Mi ez, ha nem inkorrekt viselkedés, megtévesztés, sumákság a Phyla vezetője részéről!!!
Te ezt a helyzetet normálisnak, korrektnek tartod? Ha igen, akkor Veled is nagy baj van, vagy nagyon magas bérért „dolgozol”!
Már írtam, az átláthatóság, a kiszámíthatóság, a tiszta ügyletek, s persze az eredményes gazdálkodás hozza meg a részvények emelkedését, a nagybefektetők, különféle pénzügyi alapok megjelenést! A Te főnökeid sajnos, valamilyen okból kifolyólag még mindig nem így gondolkoznak, ugyanis nem látjuk még, az apró jelét sem.

Azt hiszem tegnap írtad:
„a negyedelés ötlete két ember ötletéből jött össze:”
Eddig, más véleményt formáltál meg a negyedelésről, mint most. (Erre valamelyik nap egy kolleganőnk is emlékeztetett.) Erre én azt írtam, hogy nem baj, az a lényeg, hogy beláttad tévedését, arról nem is beszélve, hogy a döntés felelősége, nem a Te kompetenciádba tartozott.
Most viszont azt írod, hogy két ember ötletéből jött össze a negyedelés.
Kedves István! Itt is alábecsültél bennünket, ugyanis a TP úr nevét ki sem merted ejteni! A felelősséget óvatosan két emberre hárítottad, de ki is volt akkor, valójában döntési pozícióban? Ki volt az elnök-vezérigazgató? Kié, kié kellet, hogy legyen a végső szó? Vagy a Phylánál „úgy megy”, hogyha két valakinek már egy véleménye van, akkor az már döntés is?
A tegnapi írásod második része:
„ nem ez volt a baj! és most sem ezért állunk! a 11 mrd-ból akarnak kiharapni, persze nem a céget leértékelni, hanem az olcsó átváltás miatt!”
Kedves István! Tudom, hogy nagyon kreatív gondolkodású vagy, de azért minden írásodat „nem vesszük be”! Az előző ötleted nem vált be, s most egy újabb még átlátszóbb magyarázattal próbálsz megtéveszteni. Arra a ténymegállapításra, hogy 26 Ft körül van az árfolyamunk, több hónapja, arra az a válaszod, hogy 11 milliárd, olcsó átváltás! Nagyon kíváncsi lennék, hogy hányan is hitték el ezt Neked!
Remélem egyre kevesebben!
Ahogy olvaslak, egyre jobban az a véleményem alakult ki Rólad, hogy rendelkezel annyi információval, hogy egészen másként is írhatnál, de az érdekeltséged miatt ezt nem teszed meg!
Tudom, a hitelesség látszatának fenntartása érdekében szükség volt rá, hogy felfedd magadat, de ennek megvan a veszélye is.
Azt azért soha, de soha ne feledd el, hogy itt a fórumon csak a kis tőkével, esetleg hitelből vásárolt kisrészvényeseket tudod megtéveszteni, akiknek nincsen a „zsebükben” 100 milliók! Tegnap, már egy kedves ismerősöd, „Csa-csi” is eladta az összes pakkját, s egy jó ideig nem is veszi vissza - írja!
S végül ezt írod ma:
„Bocsi, lehet, hogy te eladóként vagy a könyvben, de amint emelkedik a milliós eladók eltűn-nek és 1-2 forinttal 4-8% feljebb költöznek.........ha el akar adni, akkor miért nem adja? Ha nem adja, miért befolyásolja a könyvet?”
Mai írásodban, újra a könyvben állókra akarod a felelősséget „áttolni”, amiért itt tartunk! Arra nem is akarsz még gondolni sem, hogy más okai is lehetnek? Az, hogy jelen helyzet miatt miért is állnak bent annyian a könyvben, azt a legegyszerűbben kell felfogni. Az egyszerű válasz erre az, hogy nincs vásárló, ezért a 6-7 millió eladó valójában meg akar szabadulni a részvényétől. Persze, ha folyamatosan kb. 100K-s tételekkel indulna meg a vásárlás, akkor többen magasabb árfolyamra tennék át a pakkjukat – ez természetes, hiszen ez a tőzsde lényege. De ettől még el akarják adni a pakkukat!
Ha, véletlenül lenne egy, vagy több nagy-befektető, akkor az örömmel veszi a puffert, mert pontosan, kiszámíthatóan tud vásárolni. Hány millió darab részvényt tudnának egyszerre megvásárolni?
A 3-6 millió darab részvény, csakis kisrészvényesek által történő megvásárlását a mai körülmények között szinte lehetetlennek tartom. Gondolom más is!
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 13:36
Előzmény: #47296  Törölt felhasználó
A TRENDLINES-on két nap alatt 5700 klikkelés volt a - TA-val kiegészített - cikkemre!

Nem akarok veled vitatkozni...de Páhiban beszéltem illetékesekkel, illetve szóltak hozzánk az illetékesek...a pellet-gyár pregnáns példája mindannak, amiről beszélek !
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 13:35
bachata! nem biztos, hogy csak 7.000.000db, nálam ennek 10%-ánál több van! üdv. bogár
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 13:35
Előzmény: #47293  Törölt felhasználó
Ez 71 fő, mert a 28. helyen Kata111 és Koi egyszerre van feltüntetve!:)
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 13:24
Szia Bachata!

Szerintem is több van 7 millio darabnál, jóval több, tippelni meg sen lehetne, de hogy be lehetne "zavarni" azzal a mennyiséggel az biztos!
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 13:16
Szia Bachata!

Szerintem biztos, hogy több van!
Most számoltam össze az én ismerősi körömet (6 fő), akik ebben a hetven főben nincsenek benne, csak nekünk összesen több mint 600K van!

Azért remélem, hogy a beírók között van egy két emberke, akinek azért ennél jóval nagyobb csomagja van?!

Üdv: JohnyKing!
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 13:08
Előzmény: #47299  Törölt felhasználó
muvezető:

ezek alatt szvsz maximálisan 7 millio részvény lehet
elég lenne ez bármire is?

Topik gazda

toptrader07
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek