Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 09:39

Erősödő Phylaxia  

19.-én felfüggesztve a kereskedés aztán meg sem állunk 150ft-ig
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 10:49
Előzmény: #47269  Törölt felhasználó
De eléggé feltűnő volt!

TP tervei eléggé ismerték és innovativ gondolkodása is!

Akikkel felveszi az üzleti kapcsolatot, azok eddig is tudtak a phylának kedvező üzleteket ajánlani!

A "NAGYOKTÓL" LEGFELJEBB AZÉRT TARTOK, nehogya fejükbe szálljon a dicsőség, a vagyonuk nem minden, egy céghez más is kell, pl a tevékenységi körben szaktudás és piacismeret...
oda már nem elég a pénz!
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 10:43
Előzmény: #47276  Törölt felhasználó
Pali ! elvesztetted a talajt ?

ilyen idegekkel nem szabad tőzsdézni!

A sintofarm ÍRÁSBAN LETT ELŐKÉSZÍTVE: 2007.okt.23-án Olaszországban !
Abban a megállapodásban, ill. közleményben szerepel az akvizició lehetősége - ezért mondom, hogy tudhattok róla, de nemcsak fórumokat kell olvasni, habár az egésznapos interjú !!! igen érdekes volt!

Nagytulajok - a közleményekben, db-szám és %,
ha ezek nem "nagyhalak" akkor te dollármilliárdos lehetsz?!

Bocsi, lehet, hogy te eladóként vagy a könyvben, de amint emelkedik a milliós eladók eltűnnek és 1-2 forinttal 4-8% feljebb költöznek.........ha el akar adni, akkor miért nem adja?

Ha nem adja, miért befolyásolja a könyvet?

Gondolkozzunk, ha már a nyakunkra nőtt !
Phylaxa 2008. 02. 16. 10:07
Előzmény: #47277  Törölt felhasználó
"Mikor jön a gyors jelentés? mert még előtte eladok,mert biztosan lesz vagy -300millió veszteség."

Ezt mire is alapozod?
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 09:42
Tisztelt semmirekellő vezetőség!
Mikor jön a gyors jelentés? mert még előtte eladok,mert biztosan lesz vagy -300millió veszteség.TP remélem elhúz a picsába a cég éléről és egy két régi bútor darab is, hajrá Buczi remélem lenyomod őket a szavazataiddal.
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 09:40
Előzmény: #47267  Törölt felhasználó
Ez gyenge volt rapista !!

A Delphoi josda, nem erdekel. Minek , amikor itt ingyen is olvashatom a rizsat a sok jostehetsegtol !

Miert ne akarnal szivatni itt bennunket? Viccelsz? Peldaul a penzemert.

En egy akviziciorol sem tudok , ami "biztosan elokeszitve " -hogy teged idezzelek.

Pahi, a masik .... mifele nagy halakkal. Szent Agoston, Szent Benedek, stb ? ...hogy egy kicsit nyugodtabban hangozzon az "nagy halak " kifejezesed.A nagy halak neked biztositek egy minimum -ujra - 40 forintos arfolyamhoz? Es meg te vagy ebben penzzel ?!

Sintofarm .... es akkor mi van ha van reszvenye ? Bevonatja, a tobbi reszvenyesnek tett aldozat keszsegevel, vagy mi van akkor, ha sintofarmnak van phyla reszvenye ? Ez neked biztositek barmire is, hogy te mint reszvenyes - bar ketlem ezen allitasodat, de tegyuk fol, ha te mondod - pont ezen sintofarmos tenyezonel fogva - amit a fene sem tudott eddig szeruen - ugy fog robbanni az arfolyam. Hetfon meglatjuk.

Es meg egy valami rapista, mert ugy latom hogy piaci erzeked mar nagyon szertefoszlott; az ott nem puffer, amit te gatnak nevezel. Az ott peldaul , egy reszecskemmel megtoldva , elado reszvenypakkok tomkelege. Csak tegnapig meg nem jott ertuk vevo.

A Delphoi josda elbujhat mogotted rapista !
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 09:28
Előzmény: #47274  Törölt felhasználó
T.P. már a többször idézett "uszodás ismerős" történetében megigérte a családi házat a spekiknek. Nos, eddig + van a papír a régi 66Ft_hez képest! Meggyőződésem kezd lenni a többszörözés. Van házam, ráérek. Nektek is lehet, ha nem kapkodtok mint szolgalegény a gazdasszony alatt...
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 08:50
Üdv Mindenkinek!

Lassan itt a meghirdetett közgyűlés (2008.02.25), és ott remélhetőleg a jövőre nézve fontos információkat tudhatunk meg a cégről. Azért írom, hogy remélhetőleg, mert aki emlékszik még a tavalyi tőkeemelések ill. apportok körüli huzavonára, ott sem az első közgyűlésen lett tudatva a befektetőkkel (legalábbis nem a kisbefektetőkkel), hogy milyen cégek kerülnek apportálásra, hanem „ csak” lényegében a tőkeemelés mértéke lett megszavazva…Majd egy folytatólagos közgyűlés lett elrendelve. Azért érdemes ezt a dolgot megemlíteni, mert bizonyára vannak olyan befektetők, akik már nagyon várják a híreket, és esetlegesen csalódás érné őket az elhangzó információk miatt….
Viszont van itt egy zavaró tényező is, itt van a gyorsjelentési szezon és a nagyobb cégek már megjelentették számaikat, de legalább a kisebb cégek is a gyorsjelentés megjelenítésének a dátumát már közölték, viszont a Phylaxi Pharama Nyrt. még a megjelenítés időpontját sem adta meg. Azért azt meg kell említeni elég „érdekes” helyzet alakul majd ki, hogy a (kis) befektetők úgy jelennek meg egy közgyűlésen, hogy a cég elmúlt félévi teljesítményét nem ismeri, (pedig valamiféle információt már lehetne szerezni az apportált cégek teljesítményéről) és a cég vezetése így kíván megszavaztatni egy újbóli és a korábbinál jóval nagyobb horderejű tőkeemelést. Ismét mondom ez azért tényleg érdekes dolog….
Remélhetőleg nem azért halogatják a gyj. közzétételét, mert nem azok a számok mutatkoznak a jelentésben, mint ahogy azt T.P. azt, a Portfoliós interjúban levázolta. Pontosabban 2007-es évi várakozása enyhén mínuszos, vagy nullás nettó eredményről hallhattunk. Azért én két dolgot megemlítenék:
-remélhetőleg nem lesz, még egy olyan „meglepetés” a mostani gyj.- ben mint a féléviben, hogy a mérleg kimutatásban az eredménytartalék+ mérleg szerinti eredményben több százmilliós leírásra került sor -Phyola Kft felszámolása, gyakorlatilag előzmény, információ nélkül-ami a saját tőke értékét felére csökkentett volna ha nincsen az egri telephely apportálása. (De legalább megtudtuk miért is volt olyan hirtelen tőkeemelésre szükség) Azért azt nem kel ecsetelni senkinek, milyen hatása lett volna, hogy hirtelen a saját tőke fél év alatt felére csökkent volna…….
-kíváncsi vagyok az eredmény kimutatásban az aktivált saját teljesítmények értéke soron milyen eredmény lesz kimutatva,(a félévi –22.115 millió ft volt), de ha összehasonlítjuk az utolsó négy év gyorsjelentéseit, ez a szám a második félévre mindig erősem pluszos szokott lenni, jelentősen csökkentve ezzel az üzemi eredményt.
Azért remélhetőleg még a közgyűlés előtt megtudjuk a cég számait, és nem teljesen a „sötétben” fogunk „tapogatózni”……..
Christt
Christt 2008. 02. 16. 08:20
Előzmény: #47272  Christt
Na majd okosabbak leszünk idövel...
Christt
Christt 2008. 02. 16. 08:19
Előzmény: #47271  Törölt felhasználó
lehet hogy 22ft ig is lenyomják megint egy utolsó csuszás indulás elött ha lesz ilyen?
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 08:17
Előzmény: #47270  Christt
25 alatt nekem is kell.
Christt
Christt 2008. 02. 16. 08:14
Előzmény: #47269  Törölt felhasználó
Juj tényleg akkor van remény hogy fogok kapni 25 alatt :D
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 06:09
Előzmény: #47268  Törölt felhasználó
Pista,
az a tank nem sokáig ment mert kifogyott az üzemanyag!
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 00:13
Előzmény: #47267  Törölt felhasználó
már a tavaly őszi (sőt nyári) anyagokban minden benne van, amire most gondoltam...........de van tartalék, 25-ére vagy későbbre, ahogy TP-t ismerem megy előre, mint a tank a Deák téren :)
Törölt felhasználó 2008. 02. 16. 00:10
Előzmény: #47266  Törölt felhasználó
egyről tudok, ami nem kevés zseton igényel, de azt ti is tudjátok!

Páhi a másik, ti is tudjátok és abban már biztos vannak hazai nagyhalak!

sintofarm-nak is van phyla részvénye..

de 11 mrdba még belefér.............

Delphoiban van egy jósda, lehet, hogy átmenetileg szünetel, én a helyedben próbálkoznék...

miért szivatnálak egyébként, az é n pénzem ugyanott van, ahol a tiétek, engem is gátol(na) a puffer, de befizettem kölcsöből a phyla miatt keletkezett szja-mat............
huhhhhhhhhhhhhh ! túl vagyok rajta!
Törölt felhasználó 2008. 02. 15. 22:15
Előzmény: #47265  Törölt felhasználó
Mifele akvizicio rapista ?
En nem tudok semmilyen akviziciorol.De ha tudnek sem mondanek csak annyit, hogy akvizicio, hanem, hogy x y nevu ceg akviralasa. Rank tukmalsz te itt komolynak tuno hireket, vagy tudsz is valamit,mert sokat olvastunk mar mindenfelerol minenfelektol. Ha ez itt szivatas rapista, annak nem lesz jo vege !
Törölt felhasználó 2008. 02. 15. 22:07
Előzmény: #47221  Törölt felhasználó
valakinek vagy valakiknek érdeke, hogy úgytűnjön nincs vételi erő...eladási pánik van!

DE NEM ADJÁK EL, FELJEBB TOLJÁK!

AZ ÁRFOLYAM 25 KÖRÜL, A JEGYZÉS IS LEGYEN 25 KÖRÜL - EZ VALAKINEK AZ ÉRDEKE, AKI TUD JEGYEZNI VAGY CSEREÉRTÉKET FELMUTATNI (akvizició biztosan előkészítve.........minek emelnének tőkét, ha nincs mire elkölteni????)
Törölt felhasználó 2008. 02. 15. 22:02
Előzmény: #47258  Törölt felhasználó
Trendlines.hu
Tozsdeforum.hu (keres rá Phylaxia, az összeset kidobbja)
FN Tudósító (kispapir, kistigris lehet.., és a "gazdaság rovatban szappanopera a válságról és Jérôme Kervielről...)

ezért...tényleg nem érek rá

FN tudósíitó? "Van egy százasod! nem is cég, amelyben nem érdekelt a TOP 100..."
Törölt felhasználó 2008. 02. 15. 21:38
Előzmény: #47262  Törölt felhasználó
Remélem a jövöhét kedvezõen fog alakulni számunkra..... Szerintem itt már éreztetni fogják velünk a 25.-ei közgyûlés elõszeleit! Errõl a 30 ft-os tõkeemelésrõl én is hallottam! Szerintem ennek van valóságalapja! Jó hétvégét mindenkinek! See you,next week :)!
Törölt felhasználó 2008. 02. 15. 20:10
Előzmény: #47261  sly36
Gondolom ez sokatokban megfogalmazódott főleg aki már jegyzés előttről benne ül, de aki azóta arra is igaz...
"Az árfolyam akkor nő, ha a vevőkre nagyobb nyomás nehezedik, mint az eladókra" Kostolany

Tehát ha közeldik egy sarkallatos időpont az cég életében, ami pozitív kimenetellel kecsgtet, akkor ahogy közeledünk hozzá a vevők idegesebbek lesznek és vesznek nehogy lecsússzanak valamiről.....egy bajom van, hogy ezek a vevők nem biztos hogy tudnak a papír létezéséről, történéséről...ezért kell a céges kommunikáció, és persze rapista cikkjei is már haladást jelentenek, de korántsem elégendőek......remélem azért elérjük amire vágyunk...tisztes vagy pimaszul kurva nagy nyeresség, csak ezt a kettőt tudom elképzelni:)
sly36
sly36 2008. 02. 15. 19:02
Előzmény: #47260  Törölt felhasználó
JP, Te nagyon tudhatsz valamit, ha Neked Buxer még az e-mail címét is elárulta. Én már hónapok óta itt könyörgök Neki, de rám sem hederít. Pedig én is tudnék mit küldeni Neki. :-)))))
Bár, ha belegondolok, akkor lehet mégiscsak a Tiédet kellene tudnom JP. :-))))))))))))

Topik gazda

toptrader07
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek