üdv, mindenkinek.... rapista unalomig dícséri a rózsaszín jövőt. bár igaza lenne! nekem viszont nagyon hiányzik az, akinek a realista hangjára TÉNYLEG érdemes volt figyelni: müvezető merre vagy?
a 6 mót várták a könyv másik oldalán!
vagyis...nem kisbüfik zsákmánya lett..
szuverén gazdasági újságíró vagyok, aki a nyilvános adatokból dolgozom - mint ahogy az átkosban is megtámadták a glosszáimat az érintettek, pedig az ÉS
akkor nem volt piskóta újság...........még az iskolatej témámba is belekötöttek - megszoktam!
ha valami a cikkeimben nem volt a helyén, indokoljátok: a chartok szerkezetét, kezdőidőszakot, ill a rövidtávú chart meggszerkesztését az én instrukcióim alapján a Trendlines rendelkezésére álló adatsorból szerkesztette, hogy mi jött ki belőle azt csak sejtettem, a segédvonalak, szűkülő háromszög stb a görbe adta ki, a doji gyertyás változatot is én javasoltam...
vagyis mindenki láthatja és leszűrheti a TA eredményét, a beszállási pontokat...nem sugalltam semmit, csak megírtam..........a tényeket!
Tudod ebben csak az a gáz,hogy a pár hónap nagyon konstans!Ősztől az, de ha igy haladunk, fél év mulva is" pár hónap mulva lesz". Ezt a pár hónapot görgetjük magunk előtt.
Lehet,hogy egyik másik rv a glóbusz stratégiát követi, egyre inkább büdösnek érzem a levegőt.
Ne aggódjatok, most úgy érezzük, hogy átvertek becsaptak bennünket a jegyzéssel és ezzel a jelenlegi árfolyammal. De egy pár hónap (kb 3) úgy gondolunk vissza erre az időszakra 50-60Ft-ról mint egy rémálomra, és ha nem velünk történik talán el sem hisszük.
Erősödő Phylaxia