Csak azért kérdeztem mert a törzstőke emeléssel és annak várható árfolyamával kapcsolatban én is tanácstalan vagyok. Mindenesetre ha lenne 1 milliárdom és azt a Phylaxiába szeretném befektetni lenne elképzelésem, hogy milyen árfolyamon és milyen feltételekkel.
Törölt felhasználó2008. 02. 15. 14:24
háát jó kérdés de mivel nem vagyok jós fogalmam sincs mondjuk legyen 100 Ft nem tudom.a humetnek mindig is ilyen furcsa eseményei voltak.
Mikor a Humet 6Ft-on zártkörű törzstőke emlést hajtott végre akkor a tőzsdén a Humet árfolyama kb 72FT körül mozgott. Utánna még egy 6FT-os zártkörű törzstőke emelést hajtott végre amit 29FT-on jegyeztek le, az árfolyama akkor is kb 72FT volt.
Szerinted ha ezt a logikát követjük akkor a Phylaxiának hány forintnak kellene lenni a tözsdén, hogy a nagybüfik a milliárdjaikat beletolják 25FT-os névértéken?
Mert úgye azt senki nem gondolja komolyan, hogy a Phylaxia a 11 milliárdot tölünk kisbefektetőktől akarja összeszedni ha még nem is egyszerre. Mert véleményem szerint arra esélye sincs.
Én is pontosan így gondolkodom!!!!
Egyébként meg annak, aki hosszabb távra tervez ezen a szinten minden forinttal lentebb megéri átkötni, ha van rá lehetősége!!!
Egyértelmű átkötés volt. A 26-os szinten nem volt senki ezért lehetett megjátszani. Ha a Phyla februárban van itt, akkor nyilván februárban. Ne játszuk már el a kisdedóvót. (mint tudjuk ez utóbbi dicséret.)
A múltkori 6 mill. nem átkötés volt, hanem vétel, s a könyvben is álltak ott, az a szint nem változott.
Ugye tényleg nem gondolja senki komolyan, hogy egy db 100 K-os tétel átkötés?! :o))))) Remélem itt azért még nem tart a papír! :o))))))
A múlt heti 25 Ft-on azért az picit nagyobb volt! Mi is derült ki róla?
Ami elkeserítőbb, hogy lassan kiürül a vevői oldal a könyvben!
Na rapista, egy nem fundamentalis alapu fogaskerdes! Kielegito valasz eseten, nem fizetos forumunkon, lesz egy sorod tolem ! :-)
Törölt felhasználó2008. 02. 15. 13:23
ebben van igazság de azt nem mondta senki,hogy 25Ft on lesz a tőkeemelés 15 milliárdért.És azt se,hogy ez egyszerre történik meg.Majd a közgyűlésen kiderül de az okok elméletileg ezek most.
Kiváncsi lennék a véleményedre, hogy miért nem emelkedünk a kedvező hírek hatására.
Az én meglátásom szerint .
1, Akik már be akartunk fektetni a cégbe mi már jegyeztünk illetve vettünk, pénzünk tovább nincs.
2, Akik eddig sem akartak a cégbe befektetni ezután sem nagyon akaródzik nekik.
3, A 11 mrd-os jegyzés hirére 25FT-on, innentől kezdve ki az a hülye aki a Bét-en megveszi tölünk a papirt 30-40 közt.
4, Ezáltal a vételi erő a Bétről eltünt, várja a 25FT-os jegyzést.
5, Az árfolyam bebetonozódni látszik 25-27FT közzé.
Erősödő Phylaxia