Végre egy nagyon, de nagyon jó hír!
Ha most valamilyen külső oknál fogva elkezdene esni a tőzsde, akkor sem okolhatnák TP urat, mert tett valamit.
Higgyétek el, muszáj kritikusan írni, mert az árfolyamunk nagyon a béka … alatt van. Gondolom, az adott cég olvassa, a véleménye-inket, s bizonyos következtetéseket levonnak, mert pontosan tud-ják, hogy aki tőzsdével foglakozik, azok polgárink értelmesebb fe-léhez tartozik!
Törölt felhasználó2008. 02. 12. 14:39
Na ilyet nem láttam még lassan több a philaxia vétel mint az otp a kötéslistán :D
Úgy látom közben, hogy írtam már ki is kaptak pár százezret 27-en. :)
Törölt felhasználó2008. 02. 12. 14:36
amerika dax szükült az is felfelé kitörne a napokban akkor a bux- köztük a Phylaxia is nagyot fog menni főleg erre a szép hirek re.
Este mikor kiveszik a puffert kiváncsi leszek mi marad
27 eladó? semmi:D
Yahoo, lentebb már véleményeztem.
Nagyon jó hírek láttak napvilágot...
A véleményem az, hogy most mivel már nem sokáig lesz köze a papírnak a, 25Ft-hoz (csak a névérték), ezért mielőtt el nem száll ezeken a szinteken még próbálnak vásárolgatni, ezért lent tartják az árat. De ezt már leírtam reggel, hogy véleményem szerint ez lesz.
A mai napra nézve lekeserítőnek tűnhet, hogy nem vették eddig nagy forgalommal. De szerintem előre érdemes tekinteni. Az irányt és a célt szemelőtt tartani.
A másik ez csak egy gondolat, nem biztos hogy helyes, de ha zárt körben 25-ön vehetik a nagybefektetők, akkor a 6 millió darab eladás nem jelent semmi veszteséget, az eladőnak hiszen ugyanot visszaveheti. Még egy másik nagy vevőnek helyet adtad a néklül, hogy változott volana ettől az árfolyam.
Mégegyszer mondom ez csak úgy bevillant, hogy mi van ha...?
Aki ott volt Bábolnán, és Páhiban az ismeri a számszaki adatokat...
Erősödő Phylaxia