Tudod mit? Azt az énekes rigók is megtehetik!
A véleményemet is le fogom irni és akinek nem tetszik ,nem fogom azt mondani,hogy húzzon el.Talán viselkedjünk! Aki nem birja az eltérő véleményeket,ne fórumozzon!
Majd meg fogod tudni, hogy ki jegyzi le és miért. Én sem értem, hogy mire ez a negatív találgatás.Aki eddíg eladta, örüljön neki és ne foglalkozzon vele. Eldöntötte kész. Aki pedig nem adta az tartsa és bízzon benne, hogy egy 10 mrd-os tőkeemelésnél komolyabb indokok is lehetnek, mint egy fórum pesszimista gondolkodóinak elmélkedése.
Érdekes csúsztatásaidat nem fogom pontról pontra megcáfolni....
most nem tudom, hogy az "abc"-ben van-e a hiba vagy benned?
Amit itt összehordasz, aki nem láttál semmit, és nincs türelmed olvasni sem...CSAK ÍROD, osztod az észt!
szóval annak amit leírsz köze sincs ahhoz, amit bármelyik közepesen tájékozott fórumozó és részvényes társunk régóta tud...
Engem többet nem fárasztasz azzal, hogy elovasom! ÁTUGROM !
De ha van erkölcsi érzéked, egy még újabb részvényest, aki információt szeretne, ne vezess félre, ha kérhetlek.......
Általában a tudatlanok mondanak a legbátrabban véleményt !
(mert a tudás ott kezdődik, hogy tudom azt, hogy mennyi mindent NEM TUDOK MÉG!)
Most megint több miliió részvényt fognak kibocsátani? Kinek? Egyszer már áthajitották a naivakat. Ez nem 6 Ft-os papir, mint a Humet hanem 4 rétegű, illatositott.
pesszimista vagyok ezzel a papirral,főleg ami a vezetőséget illeti,szerintem burkoltan,szisztematikusan majd lassan a kisbüfik átbaszása fog bekövetkezni,de addig amig ténylegesen nem merül a hajó,biztosan lehet vele keresni is
Erősödő Phylaxia