gondolom megint hülyeséget kérdezek, de nem lehet az, hogy negyedelés után a névértékről, azaz 25 - ft - ról indul mindenki? Azaz hiába lesz most 160, 180, negyedelés után 4x - es mennyiség lesz a számládon, de 25 Ft - os értéken? Mert akkor az hat5almas bukás lenne!
Bocs, biztos ez a nagy meleg, azért nem vettem észre a kérdésed!
A Phylaxiát ha madártávlatból nézzük:
támasz:117, 120, 131 Ft,
ellenállás(ok):164, 173 Ft, 180, 200 Ft
Tehát látható módon igazán nincs ellenállás 200 ig. Ami van az is gyenge és ilyen hullámzó, húzd meg ereszd meg mozgással fogja átlépni egyiket, majd másikat!
Válasz 'sadamsa' üzenetére (#25)
"Phylaxia: Hiába a fordulós napok, de megerősítés nem jött rájuk. Tegnap kivitte a pénteki nap tetejét, így
elérhető lehet a bejelölt csatorna teteje 165ft körül. Kisebb támasz 138ft, 128ft."
Enyhén mínuszos nyitás, esetleg leszúrás, kirázás majd délelőtt tötyörgés, gyűjtögetés, délután meghúzás lenne jó a mainál magasabb záróval.
Addig nincs gond, amíg így viselkedik a papír.
Magas nyitó után egész napos adogatás, csorgás esetén már lehet gyanakodni.
wilson72:
"ezt te így eldöntöd,vagy Tamásék,vagy hogy,mert a tőzsdén biztos nincs."
kezdeném azzal,hogy ezt te érted,amit leírtál? Nem rosszból kérdezem,de nem áll össze mire gondolsz,célzol.
Most előkerültél,régen nem üdvözölhettünk köreinkben.Melyik papírba nyomod:eco,phyl?
Melyikben vagy otthon?
Más:
Tamás egy haver,akinek a döntéseit megosztom itt mindenkivel,hátha súghat valamelyikünknek valamit...Neki favorit volt mindkét papír,ecot meglovagolva jókor szállt phylbe, és most jókor akar kiszállni>ő így gondolja.
A mai zárás alakulhatott volna úgy is ahogy írtam,ha a kereskedés végén nem érkezik meg az optimizmus.Így lett 2%kal feljebb.
Az econet max korrekciós szintem adtam meg többedmagammal,de megtisztel hogy ennyire követed.
Az hogy nem jött be,ismét egy optimista környezetnek volt köszönhető.Azért 141-ig lenyomták.130-at tartottam reálisnak,110 csak az überpesszimista elképzelés volt.
Kiki döntse el,mazsolázza át kinek a szavára ad.
Én nem mondtam ŐSZIG csúrgást,hanem a nagyobb emelkedést oda teszem, a mai napig is!
szerintem wilson72> akkor még nem említetted a phyl negyedeléses elméletem.Én aszerint fogok cselekedni,ugyanis letűzésre számítok aznap és ott venni akarok még pakkot.
Ebben semmi kivetnivalót nem találok,még mielőtt ezt is beidéznéd,gondoltam megsúgom:)
Erősödő Phylaxia