Én azt mondom az eladóknak, kitartás! Majd biztos benézünk egy izomman miatt 1700 alá, tudod mikor.....
Köze nincs a dolgokhoz, csak arra játszik, hogy beijessze a kezdőket és kaszáljon.
Hm.. megfontolandó hozzállás..
majd fogok venni 1200 körül... hamarosan ott lesz.. vagy lehet 1000 ren? tudod milyen lavina lesz ha ez egyszer igazán megindul? öröm lesz nézni :)) sok elkeseredett meber ráeszmél hogy ennyi volt a rally nincs tovább..
attól függ igazából, hogy ki fog emelni:
a genesis,
vagy a többiek?
ha a genesis, akkor egy barom, hogy nem névértéken emel. ugyanannyi pénzt betehetne úgy is, hogy a részesedése jóval magasabb lesz, a többiekét pedig lehúzza. a későbbi profitból több jutna, ami talán nem mellékes
Mivel nem ezt teszi, gyaníthatóan nem ő akar emelni.
vajon miért, elfogyott a pénz? feltehetően nem fogyott el, amennyiben mögöttes jegyzőként valóban ott áll, de ez lehet álca is.
ha a többiek jegyzik le 2800-on, akkor fogalmazzunk úgy, hogy ügyes a genesis. a többiek meg....? :)
mer: cisco olyan hálózati eszközöket gyártott, mint senki. Itt meg már ott a piacon a Solarworld pl meg a többi...tényleg, azok már gyártanak, miért nem azokat veszitek?
mind1, nem az én dolgom, itt a végén fognak sokan és nagyon szívni...mint a piramisjátékon, és ez az...persze nem tudni, mikor van vége, ezért még egy csomóan nyerhetnek rajta.
csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy jelenleg a taxis, aki tegnap engem hazavitt, kockázatmentesebb, mert ő már 3 éve csinál valamit..a Genesis meg semmit....nagy kasza, nagy kockázat, ezzel kell tisztába lenni....
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...